Lejonkungen!

Matveys mamma är så himla duktig att hitta kort/videos av oss på internet som folk i från publiken lägger upp. Ja hon är som en personlig assistent i den frågan och det är vi jätte tacksamma för! Alltid roligt att se och för en gångs skull var bilderna bra. Oftast gör jag alltid något konstigt med ansiktet och sällan bilderna är i från elementen. Tack Tatiana!
 
Kan även meddela att i dag fick vi reda på våra understadys för Japan. Vi blev 3:e för lejonkungen vilket var väntat. Paret som var 3:e förra året är duktigare än oss. De har båda tävlat i par innan men var sena med att göra det förra året (åker normalt med andra partners) därför bytte vi plats detta år. Jag blev även 3:e Wendy (från peterpan som också är principal roll). Det ska bli lite spänande, dags att hoppa och åka solo igen då. Inget jag riktigt gillar numera men en utmaning iaf, måste dock träna en del på dialogen som är massor innan det är dags på rigktigt så får se när det blir. Vi hoppas på 3:e för Snövit med men det var TBD, dvs inte bestämt än så fortfarande en chans. Summerar vi det hela är vi rätt nöjda då detta var ungefär vad vi tänkt oss.
 
Annars är allt bra, precis kommit hem efter sista showen för denna vecka och är riktigt trött! Varit en rätt lång vecka motför vad vi är vana men nu är vi lediga tills på fredag kväll så inte illa. Matvey ska snart på icewatch så jag får sova själv i natt men det ska nog gå bra då jag är helt död ändå.
 
I morgon hoppas vi på att äntligen få bada, det finns nämligen ett Onsen vid stranden (Takamatsu är en ö med vatten runt) som tydligen ska vara toppen så vi ska dit, uppdaterar sedan om hur det var.
 
Tack för mig=)
 

Ett steg närmare Kina..

De har fått grönt ljus för Kina nu så det är dags att göra Visum, dock är det inte 100 % garanterat att det blir av för det men chanserna är större om man säger så. Blir det av åker vi direkt till Kina efter vi är klara här i Japan och blir lediga där i 2 veckor innan vi har show i 2 veckor. Sedan är det Macau och blir det av spelar vi där och blir sedan skickad till Philipinerna (som är ganska så hundra att det blir av och där spelar vi från 24/12-5/1) och lediga där innan vi börjar. Nästa är Korea 22/1 så förhoppningsvis kommer vi hem efter nyår fram tills dess. Så ser läget ut just nu men som sagt mycket kan hända och vi måste ha tålamod och beredd på att saker och ting kan ändras flera gånger om..
 
Super trött, en ganska lång dag då vi hade principal ice och sedan 2 shower, 3 väntar i morgon så måste sova nu!
 
Natti natt

1000 cranes of hope...

Vet inte om ni hört historien om Sadako Sasaki, en 12 årig flicka som dog av leukemi efter atombomben som släpptes över Hiroshima 1945? Mycket tragiskt men ändå fin då den visar en ung flickas hopp om livet då hon vek 1000 pappers tranor i hopp om att en önska skulle gå i uppfyllelse. Hon lyckades vika över 1000 tranor men tyvärr dog hon vid 12 års ålder. 
 
3 år efter hennes död inrättades ett monumnet, childrens peace monument till minne av henne och alla barn som dog ifrån atombomben med hjälp av donationer från över 3200 skolor från 9 länder. Än i dag viker människor tranor och hänger vid monumentet som står i Hiroshima Peace park. Disney On Ice brukar vika tranor och lämna över varje år de spelar här i Japan så detta år var det vår tur. Vi har tillsammans vikt 1000 tranor + 26 st för att representera vår show som heter D26. Vi var tillsammans över till parken i tisdags och lämnade över tranorna.
Efter överlämningen strosade vi runt i parken och var sedan på Hiroshima peace memorial museum. Där fanns även storyn av Sadako Sasaki som jag knäppte kort av så ni kan läsa.
childrens peace monument
Jag med vår donation
Många färgglada tranor finns det!
Alex från oss är den som ordnat allt och satt i hop alla tranor. Jätte snäll kille med ett stort varmt hjärta!
 
 
 
Lägger även upp en link från deras hemsida om storyn. Kommer mer i från museumet i ett senare inlägg. Dags att sova nu...
 
http://www.pcf.city.hiroshima.jp/virtual/VirtualMuseum_e/exhibit_e/exh0107_e/exh01071_e.html
 A Young Girl's Death from the A-bomb---Sadako Sasaki, 
12 Years of Age
 A Young Girl's Death from the A-bomb---Sadako Sasaki, 
12 Years of Age