Underbart väder!!!!

Är allt jag kan säga och jag bara njuter av det och att vara i Sverige med nära och kära. Händer inte något speciellt utan jag bara tar det lugnt, tränar massor och umgås med alla så mycket jag hinner, Så känner att jag inte har något speciellt att skriva utan jag tror jag har semester även från bloggandet...
 
Men här i alla fall några bilder en härlig promenad i morse i norra hamnen, Helsingborg. Detta är nog min favorit årstid i Sverige, soligt och fint men inte för varmt utan perfekt väder för att vara ute. Samt är det så grönt och fint och kvällarna blir bara längre och längre och doften är helt underbar! Perfekt semester för mig!
Staty på Henke Larsson sedan några år tillbaka

GLAD PÅSK!

Glad Påsk önskar jag er alla! Hoppas ni alla får en super mysig långhelg med god mat och dryck och kanske ett påskägg om ni är riktigt snälla, eller godis iaf=) Vi får väl också hoppas på att det blir en varm och fin helg men enligt väder prgnosen ser det ju rätt lovande ut. I dag var det inte skönt... Super blåsigt, kallt och regn nu i kväll här i Bollnäs. För stunden saknar jag detta:
Ett litet hotell i Koh Samet med en restaurang precis vid vattnet med denna utsikt. Det var helt underbart och riktigt god frukost med till kanon pris!
 
För övrigt är jag redo för påsk. Ska njuta riktigt för är inte ofta jag är hemma vid högtider. Jag är redo för fick min deklaration gjord och synundersökningen avklarad i dag så jag har jobbat på bra tycker jag. Blev lite zumba och ett bra pass på gymet med så känns toppen för tillfället. Dock har jag dåliga nyheter, har tappat min nya telefon i marken så den inte funkar längre. Har varit runt i dag på stan och ingen kan laga den. Nu måste jag fixa ett nytt simkort så jag kan använda en gammal telefon med mitt nummer men det blir först efter helgen...Ja telefonlös är jag för tillfälle så kontakta mig via facebook.
 
Glad Påsk!
 
 
 

Nothing special to say..

Inget speciallt att berätta utan jag bara "är" för tillfället. Jag tränar på för fullt, blir minst ett pass/dag av något slag. I dag blev det en premiärlöptur i morse och ett funktionellt styrkepass i kväll. Skönt att vara i gång igen efter semestern!
 
Annars jobbar jag på med min "att göra lista" och måste säga att det går rätt bra. I morgon väntar synundersökning samt deklaration. Sedan vill jag ha mitt album klart under helgen för att vara klar med det mesta innan jag åker till Helsingborg som jag gör till veckan. Inte bestämt dag än men lutar åt tisdag eller onsdag till veckan. 
 
• Deklaration 
• Uppackning √
• Amerikansk deklaration√
• Fixa kort
• Göra album
• Banken
• Klippning√
• Synundersökning
 
Rekomenderar att göra listor, alltid skönt när man kan bocka av=)
 
Dags att duscha och sova,
 
Natti natt!