Dubai!

Nu är jag framme och i gång för full fart. Resan hit gick bra och jag möttes av värmen på en gång, verkligen jätte varmt, dagarna är extremt heta medan kvällarna är bättre. Dock är vi inne hela dagarna från 9 till 18 då vi har reharsals så känner inte av det så mycket mer en på lunchen. Blir bara jobb nu fram tom. måndag men sedan tisdag till fredag är vi lediga så då blir det till att känna på värmen på riktigt och utforska Dubai!
 
Lite tråkiga nyheter är att Matvey inte är här än.  Dagen innan han skulle flyga visade det sig att de gjort Matveys visum på fel pass info...De hade använt hans gamla pass så han måsta göra ett nytt visum. Hoppas på att det ska vara godkänt i morgon så de kan boka en ny flygbiljett till honom snarast möjligt. Så vi får se när han dyker upp. Tråkigt men inget att göra åt saken.. Jag kämpar på så länge med alla gruppnummer, rätt många att lära sig och ganska svår koreografi så bra att vara med från början och lära sig då det gick alldeles för snabbt fram förra gången vi var här. Lite lättare att hänga med denna gång men ändå mycket att komma i håg på kort tid. Men vi har några dagar till av reharsals så ska nog sitta tills det är dags.
 
Kan säga att det är ett väldigt strikt land. De måste göra om kostymerna så att vi alltid är täckta över axlar och knän så tex. i lilla sjöjungfrun får alla ha koftor på sig och i öppningsnumret när vi är rockstars blir det helbody under...Ja kommer se roligt ut tror jag men så är det...
 
Bilder kommer till veckan när jag sett något..Dags att duscha och sova nu!
 
 

Nya utmaningar!

Har precis kommit till Arlanda med tåg och sitter nu och fördriver tiden lite här på internet innan det är dags för incheckning. Var lite tidig då detta var det ända direkt tåg från Bollnäs och ville åka det då jag har en del packning..Men klagar inte då detta blir min enklaste resa till tour, endast 6,5 timmes direkt flyg till Dubai och sedan kort resa till hotellet (+ tåg till Arlanda och lite väntan).
 
Blev bara en vecka hemma i Sverige men det var en kanon veckan. Han umgås massor med familjen, äta gott, gå igenom mitt "hus" dvs storstäda resväskorna och packa om inför en ny tour samt en veckas mycket bra träning.  Han inte träffa och prata med alla jag ville men han med några släkt besök och långa telefon samtal iaf så det var skoj. Er som jag inte han se/prata med får det bli på skype när jag är tillbaka i USA igen då kommer jag ha massor av tid och mycket bättre internet än gångna året...Sedan är det aldrig good bye utan see you later som vi säger i showvärlden och det stämmer bra! Vi ses snart igen Sverige och familj/vänner! Tänker alltid på er och ni finns i mina tankar=)
 
Längtar riktigt till Dubai nu och träffa gänget där. Ska bli skoj med lite nya utmaningar då den showen fortfarande är väldigt ny för oss. Samt en del nya ansikten som alltid är skoj att lära känna samt ny "chef" att jobba för. Utmaningar är alltid bra. Eftersom vi kan vår show rätt bra nu har vi börjat göra fler understadies och ska fortsätta med det detta år. Det är bra för man måste koncenterera sig och blir man nervös igen...Nedan är några bilder i från Peter Pan när jag var understady för Wendy. Hon är med i hela segmentet på ca 20 minuter samt har hon ett litet solo. En stor utmaning för mig som gick riktigt bra måste jag säga och jag är glad att jag gjorde det! Ser fram emot att utvecklas mer i min soloåkning vid sidan om paråkningen=)
Bilder i från showen.

Bästa jetlag ever!

Resan hem i från Nya Zealand var min allra längsta flygresa 11 timmar, 6 timmar layover, 12 timmar, 2 timmar layover, 1 timmes flyg och sedan 2,5 timmes tåg. Trots det är jag riktigt pigg och helt inne i rytm. Känner mig pigg och full av energi och vaknar ca 7-8 på morgonen. Borde alltid vara så! Kanske det beror på lite förväntan??? Har nämligen fått erbjudande om att åka till Dubai...Väntar på mer info men antagligen åker jag inom de närmaste dagarna. Har packat upp allt i dag så redo att packa igen=) Inte så mycket jag hinner med men njuter så gått jag kan av lite svensk luft, svensk frukost och umgås med familjen i några dagar och det är härligt! 
 
Detta året har verkligen varit galet, har aldrig rest och gjort så mycket. Visst hade det varit skönt med lite svensk sommar och lugn och ro men det får komma i framtiden nu älskar jag vad jag gör så tutar och kör!
 
More to come...