Intense!

Det är allt jag kan säga om denna vecka här i Brisbane. Men ska inte klaga för det är toppen, älskar Brisbane! Tror det är en av mina favorit veckor på tour så här långt om man slår samman alla faktorer. Vi bor jätte bra i stora fina lägenheter med kök inkluderat allt, tvättmaskin och stor fin balkong med utsikt över staden ifrån 28:e våningen. Vi bor mitt i downtown så nära till allt tex. mataffär och stort bra gym, massor av fik/restauranger och affärer för shopping nära intill och allmänt jätte mysigt med en stor botanisk trädgård mitt i staden och en flod som rinner igenom staden så super mysigt. Sedan finns det massor av sightseeing att göra nära Brisbane tex. var vi till gold coast och såg underbara stränder, vi var på valsafari en dag samt ska vi på ett känt zoo där man får hålla i koala björnar. Det är bara lite av det man kan göra utöver att det är allmänt mysigt att promenera runt i staden och titta på människor och shoppa i olika distrikt. Vädret har varit kanon hela veckan så det gör det hela ännu bättre, ca 20 grader och sol så varmare och riktigt skönt.
 
Har hur mycket kort som helst, närmare 1000 stycken har vi tagit denna vecka så det kommer att ta ett tag att gå igenom dem…Men lovar att det kommer!
 
Vi har tur som bara jobbar 3 dagar denna vecka så hinner med mycket annat men samtidigt känns det på att vi är ute på hela tiden och går massor för jag är trött! Lite tungt att börja jobba i dag… Dessutom lite småförkyld med men inte på värsta viset så jag tar mig igenom det…Bara att bita i hop 2 dagar kvar och 4 shower.
 
Här är ett litet smakprov med bilder från downtown:
 
 

Utsikt!

Återigen bor vi i underbara lägenheter, denna gång mitt i Brisbane som är en fantastisk stad! Vi bor mitt i smeten på 28 våningen så har verkligen utsikt!
 
Vi kom hit på måndag kväll, då bytte vi om och gick ut då 2 killar firade födelsedag. Vi trodde vi skulle till en bar men visade sig vara en klubb med musik så vi dansade natten lång, super skoj!
 
I går sov vi ut lite innan jag gjorde all american breakfast åt matvey som vi avnjöt på denna härliga balkong vi har. Sedan utforskade vi staden och hade en lugn kväll. Mer foton från det kommer!
 
 
 

YOGA!

Har varit på massor av yoga denna vecka då vi hittade denna yoga studio som hade en bra deal med ett 10 dagars kort för 20 dollar. Det fanns flera olika klasser att gå på, vi har varit på power yoga som var en typ av hot yoga, dvs man gör yoga i ett uppvärmt rum. Det var tufft men jätte bra pass! Utsikten var inte att leka med heller så man kom i helt rätt stämning.
 
Vi har inte samling för avresa mot Brisbane förrän 13.30 i morgon så skulle kunna hinna på ett pass på morgonen men det är redan 7.30 det jag vill gå på så lite väl tidigt...Rätt trött och sliten med så blir nog sova ut lite och packa i stället..
 
Tack och lov bara en show kvar, bara att bita i hop nu=) Sedan nästan 5 dagars ledigt då vi showar endast lördag till måndag i Brisbane. Men har principal ice på torsdag och fredag på kvällen. Sedan veckan efter börjar det tuffa, 2 veckor med MASSOR av shower...Så ska njuta av den kommande veckan!