Superstar!

Det är mitt nya namn för dagen och jag fick det inte från vem som helst utan från Judy vår högsta chef som är här denna vecka. Kunde inte ha avslutat veckan på ett bättre sätt än så här. Har bara fått positiva ord från henne denna vecka över våra framträdanden så det är jätte skoj. Hon har oftast inget speciellt att säga utan hon sitter mest och njuter när hon tittar på oss, det värmer att höra.
I dag efter att jag gjort Tingeling sa hon bra jobbat och att hon tycker om att se mig i allt jag gör, hon njuter. Ett bra bevis på att jag verkligen växt som showåkare och gör ett mycket mer avslappnat framförande. I dag berättade hon dessutom att hon tänkte på vår resa vi gjort tills där vi är idag och sa vad fantastisk det är, vi ska vara stolta. Verkligen roligt att höra! Jag är oftast väldigt självkritisk liksom Matvey och han ger mig alltid kritik men denna gång måste jag säga att jag faktiskt kan ta åt mig och känna mig nöjd liksom Matvey.
 
Så ett kanon avslut på vår Asien tour måste jag säga! Nu väntas ca 7 veckors välförtjänt ledighet innan Australien börjar. En dag i Bangkok i morgon sedan får vi se vart vi åker för vår veckas semester här i Thailand (får ta och ta tag i det i morgon…) Kom precis hem från en skön Thai massage som fick avsluta veckan så nu somnar jag ovaggad..
 
Ses snart i Sverige!
Lite fina bilder från Elefantridningen vi gjorde i tisdags får avsluta detta inlägg. Det var skoj fast lite små läskigt då det var väldigt högt upp man satt och konstig känsla när Elefanten skulle böja sig ner och gå ner i vattnet. Men skoj och en erfarenhet till och ett minne för livet!
 

Då va det klart...

Det blir en veckas semester här i Thailand innan hemresa mot Sverige. Vi har bokat om våra biljetter och reser hem en vecka senare så kommer till Sverige 8 april istället. Det ska bli underbart med lite sol och bad och ledighet i värmen efter denna tuffa vecka. Vi har en ledig dag i Bangkok först då vi reser på tisdag så det är skönt. Ska passa på att utforska staden lite mer då. 
 
Är helt galet trött då vi showar i ca 40 grader så svetten rinner konstant. Dricker massor så överlever och nu är slutet nära, bara en dag kvar och 3 shower. Så bara att bita i hop. Dock går allt bra, vi har Judy vår högsta chef här denna vecka och hon är mycket nöjd med oss så det är skoj. Får bara massa beröm för Tangled liksom lejonkungen som vi gjorde en gång i går. Så det känns bra.
 
Kan somna gott=)
 
 

Busy, busy!!!

Det är bara förnamnet just nu…Först massor av shower förra veckan och resdag direkt på det från Singapore till Thailand (smidig flygresa men man blir ändå alltid trött av att resa då det tar tid), sedan har det gått i ett! Sover lite då det är fullt upp här i Bangkok och inte finnt tid att sova... Det finns massor att göra och se så vill passa på att hinna med så mycket som möjligt men vi hade bara 2 lediga dagar och det är inte tillräckligt. Hinner inte med allt man vill och dagarns blir långa men man får vara glad för det man hinner med och ta allt för vad det är.
 
I dag började vi jobba och vi är borta ca 13 timmar per dag nu dessa 4 dagar. Men bara att bita i hop och kämpa. Vi har 3 dagar kvar med 3 shower/dag innan vi är klara. Men efter det blir vi lediga fram till 22 Maj då vi flyger till Australien. Brunei blev inställt så det blir toppen! Ser fram emot lite ledighet! Blir dåligt med uppdatering denna vecka då det är fullt upp och jätte dåligt internet. Men lovar att det kommer sedan! Har nämligen massor av bilder att bjuda på men här kommer ett litet smakprov iaf=)
 
Kan säga att vi har det bra iaf och är med om nya äventyr! I love Thailand!