Mera strand!

I onsdags han vi till stranden en gång till då vi kom mitt i en regnskur första gången, (finns många att välja på så blev en annan denna gång). Nu var jag i med fötterna i vattnet men det var kallt! Dock såg vi faktiskt en kille som  badade fullt ut så skulle det vara lite varmare i luften och soligare så kanske det skulle gå, får se om vi hinner ta oss ett bad i havet innan vi lämnar Australien. Återstår att se hur "vintern" blir om man säger så...
 
Tog några bilder iaf:
Vi såg även vita pappegojor på stranden=)
 
För övrigt kan jag säga att allt är bra. Helt inne i jobb nu, 3 shower i dag och 3 väntar i morgon så händer inte så mycket annat men det gör inte så mycket då det är super skoj att vara tillbaka!

Mera Perth!

Vi började vår sightsing dag med Sofia i Kings Park som är en stor park mitt i stan på 4.06 Km2, ja större än NY central park. Det är faktiskt en av världens största stadsparker och en populär turist attraktion i västra Australien. Där finns även ett monument till minne män och kvinnor som dog under andra världskriget, State war memorial. Här är liter bilder från parken med utsikt över staden.
Solen sken om vartannat blandat med snabba regnskurar men vi hade tur och satt i bilen när de kom. Efter Kings park bar det ut på mot havet. Vi stannade först till vid Hillarya Boat Harbour där vi åt lunch. Bilder nedan:
Surfare
Sedan blev det ett snabbt stopp vid stranden men det var inte så skönt...
För att avsluta sightseeingen med ett stopp vid en sjö där det finns svarta svanar som Perth är känt för. Vi såg en fast tyvärr för långt ut för att kunna fångas på bild...
 
Sedan blev det Sunday session som fick avsluta dagen. En kanon första dag hade vi som sagt och han med massor, tack igen Sofia!
 

Då var vi i gång igen!

Nu har vi haft premiär av vår Australien tour här i Perth efter nästan 8 veckors ledighet. Det var lite små nervöst och ovant men skönt att vara i gång igen. Vi har stor is så var lite jobbigt, ja spelar ingen roll hur mycket annat man tränar, iskondis är något annat. Men förhoppningsvis blir det bara lättare får vi hoppas. 
 
Det har varit lite småstress de senaste 2 dagarna då jag kände mig lite små ovan att vara på isen och till på köpet hade min första TV intervju i morse. Fick reda på det i går så det har legat över mig. Men det gick väl ok. Nu är det bara att träna lite mer på det för fler kommer jag nog att göra framöver...
 
Dags att sova, show 11 i morgon igen sedan reharsals där jag ska bli inblockad i snövit som jag precis fått reda på att jag blivit 3:e understady för. Ja kanske blir roligt men just nu känner jag mest stress över det och inte redo men bara reharsals i morgon så ingen ide att tänka för mycket på det. Typiskt mig att stressa upp mig och tänka för mycket och då slutar jag tro på mig själv och det är helt fel..
 
En sak i taget,
Den viktigaste först,
Långsamt kommer längst,
Tiden är din bästa vän,
 
Kloka ord från Tomas Lövgren som hjälpte oss med mental träning under tävlingstiden som jag påminner mig själv om nu=)
 
Jag och Sofia i Kings park som även var och tittade på showen i kväll.