This is how we roll....

 
 
 
Har köpt sparkcyklar som vi numera åker runt med. Ett gäng hade det vår förra USA tour och Matvey älskade det så han har skffat det igen. Kanske lite små barnsligt men varför inte då det är lämpligt färdmedel för oss och lite roligt. Jag slog till 100 % och skaffade en med rosa/lila dekoration så verkligen löjligt men man får väl bjuda på sig lite...Matvey gör ju det hela tiden så han har väl smittat av sig lite...=)Själv har han tejpat fast sin jambox så vi har musik när vi rullar fram på gatorna...Det var underbart i Savannah att åka runt i det fina vädret för där är allt gång avstånd och masser av små torg och fik/restauranger/barer och historia så hade verkligen en topen vecka!
 
Mer uppdatering kommer när jag får tid. Har det fullt upp nu med jobb och försöker plugga så fort jag är ledig så sitter inte mycket vid datorn men lovar att det kommmer!
 
Vi är nu i Birmingham, AL denna vecka=)

Bra avslut på veckan eller bra inledning på nästa??

Det kan man fråga sig, för veckan i North Charleston som för övrigt var en underbar stad som vi älskade avslutades med 2 bra shower efter att ha haft lite motgång och nu har vi kommit till vackra Savannah där vi hoppas på att flytet fortsätter. Ja har inte varit helt nöjd med våra framträdanden sedan vi började efter breaket, det har helt enkelt inte stämt helt som det ska. Då blir det lätt att vi blir missnöjda, bråkar och självförtroende sjunker och det är helt enkelt bara jobbigt att åka, ja det ena leder till det andra och det är en ond cirkel. Men efter att ha pratat ut ordentligt och funderat ut vad som är fel och hur vi kan lösa det hela har det nu börjat vända=) Har gått mycket bättre och genast känns det bra att vara på isen igen. Trots att det känns omöjligt för stunden och man helst av allt bara vill ge upp måste man komma i håg att man tar sig ur alla motgångar så småningom och man stärks av dem. Alla går igenom detta något gång och nu var det vår tur, har haft jätte bra flyt hela tiden innan så vi kan inte klaga.
 
Vi är nöjda med våra 2 sista shower vi hade i dag i North Charleston så det tar vi med oss. Är jätte trött efter en rätt intensiv vecka med mycket jobb, opening night party, sigtseeing då det var en ny stad som har massor att bjuda på, nödvändig outlet shoppping och samtidigt ska jag försöka komma i gång med pluggandet. Så varit en rätt tuff vecka när det inte gått som vi velat dessutom..Men som sagt det har redan vänt och är nöjd med dagens shower och att vi trots ett tuff vecka han med att se Charleston som var en fantastisk stad vi gärna åker tillbaka till! Nu blickar vi framåt och ser fram emot 2 ledig dagar i Savannah som vi älskar! Mer uppdatering kommer när tiden finns till...
Ett litet smakprov från opening night party som blev lyckat!
 
 

North Charleston, SC!

Trots 4 års turnerande i USA är det fortfarande städer jag inte varit i som denna vecka. North Charleston ska vara underbart vackert. Min vän Lauren från D33 kommer i från south Carolina fast en annan stad men har gett mig tips på vad vi ska se och göra. Tyvärr bor vi ca 20 min i från downtown där det mesta händer...Samt en bra bit i från stränderna som är jätte vackra särskillt såhär års. Men vi bor mitt emot outlets så först på schemat står shopping!
 
Vi har vårat opening night party för denna tour i kväll vilket kommer att bli trevligt. Så hinner inte så mycket mer än att shoppa, ev. mathandla och sedan göra oss i ordning för partyt dag. Men vi är lediga både tisdag och onsdag så ska försöka ta oss in till downtown en dag och stranden en dag. Sedan har jag och Matvey våra första live TV intervju på onsdag i studio. Jag har gjort några radio intervjuer innan samt en på ishallen men aldrig i studio och inte tillsammans. Hoppas det går bra!
 
Det är läget för tillfället å mer uppdatering kommer när det hänt något roligt=) Har inga härliga bilder att bjuda på så tar en gammel igen men förhoppingsvis kommer det lite roliga i från North Chrleston senare i veckan.
Ofattbart men tänk att vår Japan tour var för äver ett år sedan...
 
Puss å kram på er och trevlig måndag på er alla!