Framme!

Nu är vi på Amerikansk mark igen. Resan gick bra men var lång, blev ca 30 timmar dörr till dörr. Alla flyg var i tid och inte allt för lång tids väntan vid layovers men blir långt ändå. Somnade utamattad 21.30 och vaknde vid 7.00 i morse av härlig jetlag=) Men känner mig hyfsat pigg så ska bli skoj att komma till jobbet och träffa alla igen. Vi hade tur och får vara ledig fram till efter lunch då vi har preincipal ice. Så ska passa på att mathandla och komma in i vardagen lite nu.
 
Vi åt på TGI Fridays i Atlanta. Blev Sallad för mig då man inte är jätte sugen efter massor av timmar på flyg.  TGI Fridays, Chilis, Ruby Tuesdays och Applebees är typiska amerikanska kedjor som det säkerligen blir en del besök på nu när vi är tillbaka i USA. Gillar dem då maten är bra och det finns något för alla till bra pris och stora portioner.
Denna bild är i från min 26- årsdag då det också blev TGI Fridays på flygplatsen då vi hade trevelday till Canada. 

Safari!

I väntan på nästa flyg ( har just nu 3 timmars layover i Amsterdam) passar jag på att uppdatera med det sista i från Doha och vår safari trip vi gjorde när vi var lediga. Vi åkte vid 14.30 och var hemma vid 21.30. Vi åkte ut till öknen där vi bjöds på sand duning som gav oss massor av skratt och skrik...Super skoj! Sedan kom vi tll ett camp där vi fick rida på kamel och åt middag samt fick man chansen att bada. Vi var ett stort gäng som åkte tillsammans så det var skoj! Här bjuds det på lite bilder samt har jag även lagt upp ett album på facebook från mellanöstern.
 
Är jätte trött då det var lite svårt att sova på första flyget. Nu är jag så övertrött att jag önksar vi var framme snart. Men istället väntas det längsta flyget på 10 timmar till Atlanta, 4 timmar layover där och 1,5 timme flyg till Florida så ett tag kvar...Men sedan blir det inga längre flygningar på 5 månader då vi blir i USA hela tiden. Så jag kämpar på! Har ju sällskap i alla fall så det är bra!

Done!

Nu är showandet över här i Doha och mellanöstern. Det har gått bra och jag har haft jätte skoj! Showen är jätte modern och annorlunda mot för våran så varit en rolig omväxling. Rapunzel gick helt ok så jag är nöjd. Det var roligt och kändes bra att vara Rapunzel igen. Fast det varit roligt att vara en riktig “rockstar” ska det bli skönt att snart vara tillbaka som Rapunzel igen. Jag kommer att sakna alla här på D33 då vi kommit många härliga människor närmare men som man säger i showvärlden, it's never goodbye it's always see you down the road!
 
Som sagt vi har många goda minnen med oss härifrån och vi har haft jätte skoj och fått mer erfarenhet på flera sätt och vis. Har även testat på lite ny mat som att tex. äta Kamel. Det var riktigt gott faktiskt, smakade som mört kött, Såhär såg det ut:
Vi åt på soak Waqif där vi även såg kameler och shoppade lite sovenier. Det är en jätte stor typ marknad som har allt i sovenier vägar. Jag fick mig även ett kort på min favorit taxi bil. Har sett alla slags taxibilar världen över men detta är min favoritfärg! Alla taxibilar är turkos här i Doha, love it!
Soak Waqif
Alla falkar hade ögonen täckta men ev av dem kunde man se.
 
Vi lämnar hotellet 20.00 i kväll så har dagen på oss att packa och vila upp oss lite innan resar mot Florida och USA börjar. Har nästan hunnit klart med alla min uppdatering och kort men kommer 1 eller 2 inlägg till med bilder. Hoppas ni också tyckt om Mellanöstern och fått en lite bättre inblick i hur det kan vara=)