Time to get back on track...

Ledsen att jag ligger lite efter med uppdateringen här på bloggen men det är hela tiden fullt upp men lovar att bättra mig! Massor av jobb och fullt sjå (inte säker på hur man stavar men hoppas ni förstår..) med att få vardagen att gå runt samtidigt som vi har massor med skoj. Händer alltid något roligt som man inte vill tacka nej till så vi lever livet fullt ut för stunden om jag säger så! Vilket är underbart men det börjar kännas av lite nu då det kostar att ligga på topp...Ser fram emot lite egen tid och ett lugnare tempo för att hinna i kapp och kunna pusta ut och verkligen inse hur bra vi har det och vad mycket vi får vara med om. Ja livet är verkligen en dans på röda rosor för stunden vilket jag försöker att påminna mig själv om så ofta det går=) Vi har hittills haft 34 showdagar och 88 shower sedan vi kom till Japan 6 Juli...Inte illa om man säger så. Här kommer lite redogöring av den sista tiden.
 
Vi är just nu i Fukuoka och show schemat har lugnat ner sig då vi "bara" hade 9 shower denna vecka och jobbade 3,5 dag men ändå väldigt trött då det är intensivt. Denna vecka liksom flöt i hop med förra då efter att ha slutat med shower måndag i Yokohama var det Tokyo Disneyland hela dagen tisdag (han även tillbaka på vackra Inspa måndag kväll vilket var ett kanon avlust på en jobbvecka!). Resdag onsdag så en tidig morgon och en lång resa (1000 km men endast 4,5 timmes tågresa med dessa snabbtåg vilket är imponerande), så efter att ha checkat in på hotellet vid 14- tiden passade vi på att åka till stranden i Fukuoka och slappa lite där då de lovat sämre väder resten av veckan samt inte ofta man får chansen till vatten i Japan (var halvdant när vi kom fram och lite för sent för stark sol men var ändå skönt att komma i väg lite). Rätt trötta efter middagen då vi även hann med gym och mathadling efter stranden så det var en lång dag men en tjej fyllde år så det gick ut och dansade och firade så vi hängde på. En trevlig kväll men återigen lite sömn och sedan var det dags att sätta i gång och jobba. Då blir det alltid mindre tid att sova samt hade tjejerna en komik kväll (kollade en standup komedi på TV och hade lite knytkalas i pyjamas) som jag inte heller ville tacka nej till så sova ut existrande inte...Efter att avslutat jobbveckan i går som för övrigt gick bra var det återigen utgång då en annan tjej fyllde år. Ja vid detta laget spelade det ingen roll med några timmar mer eller mindre sömn så jag hakade på. Det var skoj! Tur i oturen regande det hela dagen i dag så blev ingen strand utan sov morgon, ett gympass och en promenad till ett jätte fint shopping mall i stället. Så en rätt avslppnad dag men ändå i full gång ända inpå kvällen...
 
Nu äntligen väntar lite mindre städer och mer ledig tid vilket jag ser fram emot. Vi reser till Shizuoka i morgon med tåg och börjar inte jobba förrän fredag så har tid till återhämtning och uppdatering! Kommer fler inlägg med bilder inom kort men så länge delar jag med mig av första akten av showen som Matveys mamma hittade på youtube. 
 
Hoppas allt är bra med er alla! Tänker ofta på er och ni är alltid med på min resa runt världen även fast vi har fullt upp och inte hörs ofta!
 

Yokoama!

Efter en ledig dag i Osaka reste vi till Yokohama med tåg i tisdags. Bekvämt och smidigt då tågen, Shinkansen går super snabbt! Allt är väldigt liten här i Japan, tex hotellrum, bilar, restauranger m.m men tågen har gått om plats för benen och är bekväma. Vi bor sedan i hop med stationen här i Yokohama så var på hotellet efter 5 min promenad. Trots enkel och bekväm resa var vi ändå trötta då vi endast hade en ledig dag i Osaka efter intensivt showande och började med principal ice på onsdagen här i Yokohama så vad passade inte bättre än att åka på onsen och slappna av. Vi installerade oss på hotellet sedan var vi ett gäng tjejer som åkte i väg. En japansk tjej här i från Yokohama rekommenderade oss detta då hennes rehab sitter i hop med onsen (hon är skadad för tillfället och är hemma). Det slutade med att vi spenderade hela kvällen där och även åt middag då det var helt underbart. Onsen men mer som ett spa med vacker utsikt över Yokohama hamn. Vi köpte oss en drink och bara njöt av solnedgången innan middag och mera spa. Det var helt fantastiskt så vi ska ev. tillbaka på måndag efter alla shower.
 
Onsdag morgon var jag in till Tokyo (ca 1h härifrån) och hämtade mitt nya pass så ni kan jag fortsätta resa utan problem. Åkte direkt tillbaka till Yokohama och tog en busstur i hamnen och promenerade runt där då det är väldigt vackert och jag gjorde inte det för 2 år sedan när vi var här. Sedan dess har det varit jobb och fullt upp. Men allt är bra och vi har nu bara 2 dagar och 5 shower kvar så börjar närma sig slutet vilket ska bli skönt för det har varit mycket jobb på sistonde som sagt. Efter denna vecka lugnar det ner sig så det ska bli skönt!
 
Avslutar med lite bilder i från tisdagens spa som var underbart vackert och skönt!
Utomhus däck med vacker utsikt!
Bord och stolar i lite vatten där man kan sitta och slappna av och bara njuta av utsikten. Rummet bakom är som en hot yoga studio där man kan strecha och så, jätte skönt och självklart bjuds det på utsikt även där.
Dessa kakelstenar är varma så man går bara in och lägger sig en stund och slappnar av och mår bra.
Utsökt persika chu hi som var så uppfriskande och gott efter allt varmt spa.
Japansk Curry och ris till middag.
Det är Yuka till vänster som är i från Yokohama och tog oss hit. Tack snälla för det, vi alla njöt!
Män och kvinnor är separata vid själva badandet av pooler men sedan har alla dessa fina typ pyjamas på sig när man går ut på däck eller har massage eller så. Lämpligt och underbart!

Busy, busy, busy...

Snart är det äntligen slut på denna tuffa vecka i Osaka. Har showat 8 dagar i rad nu och 21 shower + haft webb träning 3 kvällar efter showen...Kropp och knopp börjar kännas av nu om jag säger så men bara en dag och 2 shower kvar sedan 2 dagars ledigt så vi ser upploppet=).
 
Men trots att det bara är jobb, jobb och mera jobb just nu så älskar jag vad jag gör! Vi bor på jätte fint hotell med gång avstånd till jobbet och hotellet har pool samt onsen som jag älskar så det underlättar när man är trött. Sedan är det fullsatt varje show så massor av människor får vi äran att uppträda för och jag verkligen älskar när man riktigt känner deras uppskattning av vad vi gör samt alla fina blommor och små presernter vi får. Sedan älskar jag varje sekund när jag är på isen med detta charmtroll=) Massor av minnen för livet!!
 
 
Always remember to stay strong and never give up and dreams come true!