Välkommen till Osaka!

Ja detta var nog den enklaste och trevligaste resdagen, samling 9.30, lämnade Nagoya 10.00, körde 1,5 timme, snabbt raststopp sedan en timme till och vi var ramme i Osaka vid 13.00. Naturen var vacker längs vägen liksom är rast stoppen så himla rena och fräsha här i Japan, ja bekvämt och riktigt trevligt att resa här i Japan!
Grönt och fint längs vägen.
 
När vi kom fram till Osaka i onsdags installerade vi oss på rummet som är stort och härligt för en gångs skull här i Japan. Sedan slappade vi vid poolen som också är enda chansen i Japan då de aldrig har pool på hotellen förutom detta hotell. Det är ca 35 grader på dagarna så riktigt varmt så skönt att kunna svalka sig lite (nog för att det inte riktigt svalkar men ändå...) Passar på att njuta och vila upp oss då vi har 23 shower i 9 dagar här i Osaka + att jag ska bli webb tränad för Ariel. Ja hon gör akrobatik i ett rep i luften i sitt nummer så det kommer bli tufft men spännande och utmanande så ser fram emot det! Tur att vi har varit här i Osaka förut så vi kan unna oss pooltid. Förutom Polhäng, mathandling och mycket sova han vi med en liten shoppingtur en kväll och tog oss en drink på en mysig bar. Samt var vi på amerikanska ambassaden och gjorde våra visum för ev. breakwork i framtiden. Har varit i gång och jobbat sedan fredag kväll då vi hade principal ice sedan shower sedan lördag. Snart en 9 pack klar så det flyter på rätt fort! Lite bilder nedan:
Skönt för fötterna med lite svalka! Passar även på att srpinga till poolen mellan showerna för lite avsvalkning och sol, gäller att passa på!
God morgon Osaka!
En riktigt häftig eftermiddagsskur med åska som ej var att leka med i torsdags...
Sunset
 
Bilderna är i från hotellrums fönstret med utsikt mot arenan vi uppträder i samt Osaka castle i bakgrunden.
 
Hoppas ni alla har en härlig start på den nya veckan!
 
 

Kommentera inlägget här :