Gott Nytt År!

 
Med denna bild vill jag önska alla mina nära och kära ett gott slut på året och ett riktigt Gott Nytt 2016! Hoppas ni alla får ett hälsosamt år fyllt med många upplevelser och mysiga stunder med era närmaste. Antar att ni inte har så varmt och soligt i Sverige just nu så delar med mig genom bilden (nog för att det faktiskt är mulet med småregn i luften även i Manila i dag...) så drömmer mig själv även bort en aning=)
 
Vi har varit lediga i dag och självklart var det mulet med regn i luften då. Satt dock ute vid poolen och läste några timmar och tog mig ett nyårsdopp  så klagar inte. Är inte helt pigg då jag hostar jätte illa sedan över 2 veckor som inte vill gå över. Trodde den skulle ge med sig men vill inte släppa. Bara att bita i hop nu, bara 3 dagar kvar med show här i Manila innan hemfärd på måndag kväll. Ja tänk vad tiden går fort...Men först väntar lite nyårsfirande på 24:e våningen på hotellet i en helt nyöppnad lokal samt bjuds det på fyverkerier som inte är att leka med här i Manila, vilket jag ser fram emot!
 
Gott Slut och Gott Nytt År!
 
 
 

Glögg!!!

Vi passade på att ta vara på det sista av julen i kväll innan den är helt slut. Som sagt svårt att få den rätta julkänslan när man är i Filippinerna och jobbar men vi gör som sagt det bästa. I kväll lyckades vi rätt bra då vi bjöd över några stycken på lite svenskt julmys med glögg och lätt tilltugg. Det blev lyckat och uppskattat. Tack mamma och pappa för glöggen det var toppen alla gillade det!
 
Annars inget speciellt härifrån utan vi jobbar och står i. Vi har de 2 sista showerna i morgon för detta år. Sedan är vi lediga på nyårsafton och har sedan 2 shower fredag och 3 stycken lördag och söndag så inte mycket kvar nu inte..Det är ofattbart vad tiden går fort. Hoppas på fint väder på nyårsafton så jag kan få en dag till vid poolen innan det bär av mot Sverige och vinter. Hoppas på det! Vi har nyårsfirande med Disney på hotellet med i en nyöppnad lokal på 24:e våningen samt bjuds det alltid på massor av fyverkerier här i Manila så ser fram emot det!
 
Dags att sova nu, så jag orkar med de 2 sista showerna i morgon!
 
 
Nedan några bilder:
Vi bjöd på lite enkelt små plock till glöggen
Glögg på uppvärmning ala hotellstyle=)
Lite svenskt julmys innan det är slut på julen. Andrea närmast på bilden är i från Sverige och Jenna i blått har bott i Sverige i några år och pratar lite svenska så fick förstärkning på svensk fronten=)
 
Tack alla för en mysig kväll!
 

God Jul!

Eller snarare god fortsättning numera. Hoppas ni alla haft en mysig jul med god mat/dryck och trevligt umgänge. Våran jul har varit annorlunda som vanligt men ännu mer i år när det är jätte varmt ute (detta var 7:e julen jag inte firade i Sverige med närmaste familjen, snacka om att tiden går fort!). Julen är jätte stor här i Filippinerna med massor av dekorationer, julmusik 24/7 överallt och alla människor runt omkring oss tex. Personalen på hotellet och de vi jobbar med kring showen önskar alla varandra God Jul hela tiden. Vilket är jätte trevligt då det hjälper en att komma in i julstämningen lite mera då det annars är rätt svårt i detta varma sommarväder.

Köpte några små juldekorationer till rummet, har kokat risgrynsgröt och ätit julgodis, bl.a. Paradis chokladask som mamma och pappa hade med åt oss. Sedan har vi mycket små uppvaktningar på jobbet som tex. mera godis lite här och där och några julkort och små julklappar vilket är väldigt snällt och trevligt så allt görs verkligen för att komma in i julstämmning trots att vi alla är långt i från våra vanliga traditioner och hem.

På Julafton hade jag och Matvey en liten julklapps utdelning på rummet till frukost innan vi sedan hade en show som var ägnad till de som normalt inte har råd att gå på show (Vår promoter köper upp alla biljetter och ger i väg till de som är fattigare) vilket var en otrolig julklapp i sig att få uppträda för dem och se deras glädje. Sedan bjöd Disney på julmiddag på kvällen på hotellet där alla samlades och åt. Sedan mös vi alla vid poolen med en drink i det varma vädret innan jag skypade med familjen hemma i Sverige och somnade gott. Som sagt en annorlunda julafton men mycket nöjd ändå. Vår tour familj är fantastisk och vi alla gör ett mycket bra jobb att ta hand om varandra och göra det bästa vi kan över att vara i från närmaste familjen vilket är underbart.

 

 
Jag och Maria
Tatyana,Matvey och jag på vårat julfirande på julafton. Tatyana åkte hem i går men hann vara med och se några shower samt vara med på vårat julfirande.

Sedan efter det har vi fortsatt jobba för fullt men det är med nöje! Är fortfarande i julstämmning och väldigt tacksam för mitt underbara jobb!

I kväll har alla tjejer träffats efter sista showen och haft lite tjejkväll med snacks, dricka och film vilket var trevligt! Lugnt och stillsamt men orkar inte så mycket mer bland alla shower och annat firande=)

God fortsättning igen på er alla, tänker på er ofta och hoppas verkligen ni njuter av jul så mycket det går!