Bye Bye Indianapolis...

Avslutar med några sista bilder i från Indianapolis innan vi beger oss mot vår nästa stad i kväll som är Erie, PA. Vi har 1 av totalt 2 shower i dag kvar sedan väntar en 6,5 timmar busresa. Så blir tidig morgon vi är framme. Vi är sedan lediga tills onsdag eftermiddag då vi har första showen i Erie. Ofattbart men bara 4 veckor kvar av denna tour innan break innan sydamerika. 
 
Måndag blir en praktisk fixardag med veckohandling, gym och en sväng till köpcenter för några ärrenden. Sedan förbereda matsäck inför tisdag då vi ska åka skidor. Blir antagligen en heldag om allt går som planerat så ser fram emot det!
Bilder i från vår promenad i tisdags i Indianapolis då vi bla. immeterade djur som vi gör i vårat nummer circle of life från lejonkungen.
 
Hoppas ni haft en trevlig helg och får en bra start på den nya veckan! Tyvärr inte det bästa slutet här då en kille slet sönder knäskålen i första showen som peterpan och fick åka akut till sjukhuset och opereras. Tänk att en liten taggisättning i isen kan vara allt...Usch så synd om honom. Det blev akut stopp av showen innan vi kunde fortsätta men allt gick trots allt bra och vi sammarbetade bra så det var tur. Alla mina tankar går till honom nu!
 

Indianapolis, IN

Då var det premiärshow för denna vecka här i Indianapolis. Blev kort vila då vi reste i måndags så lite småtrött. Men klagar inte då allt är bra. Vi har aldrig varit i denna stad men han med en promenad i lite varmare väder i går då vi bor mitt i downtown och har nära till allt. Inget jätte speciellt här att se men finns en kanal som rinner längs med en park igenom staden så det var mysigt. State capitol för Indiana finns också här. Vi bor intill ett stort bra shopping center så blev en snabbt besök där med. Han även med Happy hour 2 dagar då det har det på embassy suits som vi bor på så det tog alla vara på. Var perfekt i måndags då vi rest hela dagen och kom fram till hotellet lagomt tills de började.  Annars inget roligt att berätta utan allt rullar på som vanligt. Har börjat läsa en till kurs så ska försöka ta mig igenom den!
 
Indiana state capital
 
 

Travelday!

Då var det resdag igen med flyg denna gång. Vi flyger från Hartford, CT via Baltimore till Indianapolis, IN. 2 korta flygningar och endast en timmes layover men blir ändå en rätt lång dag då vi åkte från hotellet vid 9 i morse och landar 16.30 och då buss till hotellet. Men det är livet det för oss=)
 
Hade ingen kanon vecka i Hartford då Matvey ramlade illa på sin höft i dubbelaxel när vi gjorde Aladdin på torsdag så han var borta fredag och lördag. Jag ramlade i ett lyft på golvet torsdag dag och gjorde även illa ländryggen/höft men åkte showerna fredag och lördag. Inget allvarligt för någon av oss utan bara blåmärken på fel ställen som gör ont och svårt att röra sig...Men drygt när det gör ont och man inte kan göra det man ska...Hoppas vi blir bra snarast! Otur då vi missade vår träning med Tony som var här men inget vi rår på...Vi kommer igen i Indianapolis!
Inte den vanliga posen utan lite roligare för en gångs skull=) NYC för 2 veckor sedan.
 
Ha en trevlig vecka alla nära och kära!