Beatles!

Liverpool är Beatles hemstad så självklart blev det en tour när vi var där förra veckan. Vi hittade något som heter fab4taxitour som är ett företag med de coola liverpool taxibilarna som tar dig runt på en guidad tur i Liverpool och visar alla landmärken i från Beatles medlemmarna och berättar om dem. Det var en 3 timmar tour som var jätte bra! Vi såg alla 4 medlemmarnas hem, deras frisör salong där de klippte sig med deras kända frisyr, kyrkorna där de började sjunga samt var John och Paul möttes för första gången. Nedan följer bilder i från touren: 
The Liverpool Institute for Performing Arts was started by Sir Paul McCartney and Mark Featherstone-Witty RNOM OBE. Syns i bakgrunden. Det var jag, Matvey, Angie och Luis som var med på touren, vi är alla här med D33 på breakwork i från våran show.
Ringo Starr's childhood home.
Vår coola taxi=)
Penny lane som de skrev en känd sång om.
Deras frisör salong
The church were Paul used to sing.
Pauls childhood home
John Lennons childhood home.
George Harrison's home
Were John and Paul first met.
Famous Strawberry field som de också skrev en sång om.
 
Det var verkligen en bra tour med en duktig guide. Det kostade 55 pound för taxibilen som vi 4 delade på, väl värt pengarna!
 
 
 
 
 

Liverpool!

Som ni kanske förstår har jag fullt upp här med D33 därav dålig uppdatering men vi har det riktigt bra! Vi jobbar jätte mycket och så fort vi är lediga är det seíghtseeing som gäller, finns en hel del att se om man säger så...Har varit 2 intesiva och långa dagar med mååååånga kort tagna! Så i dag en lite lugnare dag och uppdatering. Vi är i Glasgow just nu men det blir lite uppdatering i från förra veckan då vi var i Liverpool eftersom jag ligger efter...Ni får ha lite tålamod!
 
Liverpool var en trevlig stad, vi bodde precis intill Albert Dock där det var många barer/restauranger. Vi åt frukost där innan vi utforksade staden. Det finns massor av coola byggnader och flertalet kyrkor om man säger så. Vi bor mitt in centrum så massor av shopping med men håller mig ifrån det=) Här följer bilder i från Liverpool:
Good morning from Liverpool Albert Dock=)
Såhär ser taxibilarna ut i Liverpool=)
Jag och Angie som också är här i från våran show och gör breakwork.
One of many churches...
Chinatowngates
St. Georges Hall.
Ett besök till Liverpool Cathedral
Liverpool Cathedral. Lite fakta nedan från wikipedia.
 
The cathedral is based on a design by Giles Gilbert Scott. The total external length of the building, including the Lady Chapel (dedicated to the Blessed Virgin), is 207 yards (189 m) making it the longest cathedral in the world, its internal length is 160 yards (150 m). In terms of overall volume, Liverpool Cathedral ranks as the fifth-largest cathedral in the world and contests with the incomplete Cathedral of Saint John the Divine in New York City for the title of largest Anglican church building. With a height of 331 feet (101 m) it is also one of the world's tallest non-spired church buildings and the third-tallest structure in the city of Liverpool. The cathedral has been designated by English Heritage as a Grade I listed building. 
 
 

Back On Tour

Nu har det snart gått en vecka sedan vi kom till Scotland och showen D33, Magic Ice festival. Vi hade en ledig dag I tisdags sedan har det varit fullt upp. En show onsdag, sedan 2 torsdag och fredag och nu 3 shower lördag och söndag + massor av träning för att komma I håg allt. Men det har gått bra och vi är nu i gång. Matvey var sen pga av tandläkarbesök hemma i Ryssland så han kom i fredags men vi han åka skridskor 2 gånger innan det i dag var dags för Rapunzel här första showen. Det är mycket längre än vad vi är vana men eftersom vi har gjort det någon gång här innan när vi gjorde breakwork tidigare kom det tillbaka ganska snabbt. Det var jätte skoj! Rapunzel har inte något solo längre så det är skönt, fortfarande mycket dialog och kul att vara karaktären längre än på vår show så passar perfekt. Vi kommer antagligen att göra det rätt ofta då vi är här som i backup för det vilket jag ser fram emot. Vi gör annars inte alls mycket i showen så väldigt enkelt. Kommer verkligen försöka att ha så roligt det bara går och se så mycket vi kan trots att det blir många och långa dagar på ishallen. Jätte kul att vara tillbaka här då vi har många kompisar här i från våra tidigare besök + att 2 bra kompisar i från en annan show också kommer hit våra 2 sista veckor, toppen! Ser också fram emot att utforska UK mer då första intrycket är bra.

 

Berättar mer on våra enda lediga dag och utflykt vi gjorde i tisdags i nästa inlägg och bilder kommer även då!

Trevlig helg på er alla!