Copacabana Beach

Kända Copacabana beach i Rio de Janeiro
 
I Jakt på det perfekta hoppet=)
 
Tyvärr hann vi inte spendera en heldag på stranden då vi hade så fullt upp men han med några kort efter att vi ätit lunch intill stranden på vår sightseeign dag. Kände på vattnet som var riktigt kallt...Dock väldigt vackert! Bjuder på bättre utsiktsbilder av stranden i senare inlägg.
 
Tyvärr blir det inte fler beachdagar då Sao Paulo inte ligger intill havet (ca 1,5 h resa) men vi har pool på hotellet så lite mer sol kanske vi kan få iaf=) Det hoppas jag på för det hade varit skönt, dock har det inte lovat jätte bra väder så vi får se hur det blir men ska bli skönt att vara lite ledig innan nästa tuffa vecka!
 
 
 
 
 

Living my dream!

Pool, bubbelpool och sköna soffor med utsikt översundet, vårt hotell var inte illa i Rio, väldigt avslappnade!

Vem skulle inte kalla detta drömliv?? Ja hotellet vi bodde på i Rio de Janeiro var verkligen inte att klaga på, helt nybyggt inför OS 2016. Nya fina rum med super sköna sängar, nesspresso kaffe maskin på rummet, stor jätte god frukost buffé och denna pool med utsikt över staden. Lyxhotell men också ett tufft show schema med 12 shower som var jobbigt! Blev hängig första dagen och det var en plåga

att ta sig igenom dessa 3 shower. Fick sedan vara hemma en dag då hela kroppen gjorde ont, jag sov hela dagen... Det blev inget mer utan piggade på mig. Haft lite ont i halsen efteråt men hostar lite nu bara men mår bra så är på bättringsvägen=).

Finns otroligt mycket att se i Rio men tyvärr bodde vi en bit bort från kända copacabana beach där det händer lite mer och trafiken är inte att leka med så när vi jobbade blev det inte mycket mer än äta, sova och njuta lite av fina hotellet. Men vi han med en heldag med sightseeing, en ordnad dag av en kille som är i från Brasilien vilket var toppen då det inte är helt säkert att ta sig runt själv (Rio är klassad som en av de top 10 farligaste städerna i världen). Även lämpligt med minibussar i denna trafik som det är. Vi testade även på hang gliding som var hur härligt som helst, vilken utsikt säger jag bara!

Var fortfarande små hängig i början av veckan och hade mycket att plugga på inför ett sista prov jag hade därav dålig uppdatering...Har massor av härliga bilder jag kommer att bjuda på framöver men tyvärr är internet dåligt denna vecka så får se hur det går.

Men allt är bara bra iaf och vi kom fram välbehållna till Sao Paulo där vi är nu i 2 veckor. Vi bussade i måndags, en resa på ca 6 timmar. Vi åkte 12.30 så reste under dagstid för en gångs skull så han se en del vilket var skoj, de bjöds på fin natur och mycket berg och dalar. Vi är i full gång med showerna för denna vecka även här fullt upp! 12 st denna vecka, ledig månd-onsd (bara principal ice onsdag kväll) sedan en 12 pack nästa vecka, dvs 3 shower/dag 4 dagar i rad...dock är isen mycket mindre denna vecka vilket gör det lite lättare...Vi har vårat opening night party på måndag samt blir det lite sighseeing av Sao Paulo när vi är lediga då vi inte gjorde det denna vecka så lite roligt väntar allt bland allt jobb=)

Skickar lite soliga hälsningar i från Sao Paulo till ett kallt Sverige om jag förstårr rätt=)

Brasilia!

Då var det dags att lämna Brasilia. Vår första vecka med show är avklarad och det är nu dags att bege oss på resande fot igen. Något jag ser fram emot. Vi har bott på samma hotell i över 2 veckor vilket är väldigt länge för oss då vi normalt reser varje vecka. Som jag berättade innan är det inte jätte mycket till sightseeing här i Brasilia då det är huvudstaden och mest med regerings byggnader mm. Så på så sätt en bra stad att ha reharsals i och perfekt då jag mest pluggat ändå den gångna tiden.
 
Publiken har varit helt fantastisk denna första vecka. Inte alls fullsatt men ljudnivå som en riktig rockkonsert, verkligen en högljudd publik vilket vi älskar! Hoppas det fortsätter så. Vi sitter nu på flygplatsen på väg till Rio De Janeiro där betydligt mer sightseeing väntar, längtar! Har sedan tufft schema med 12 shower så uppdatering kommer när den kommer.. Avslutar med några bilder från Brasilia som jag lovade=):
 
På väg in i Metropolitan Cathedral, 
En mycket annorlunda kyrka.
Itamaraty Palace
National Congress Palace
Pontao do Lago Sul
Ett mysigt område längs med en sjö där vi åt lunch en dag samt var vi dit en kväll och åt middag.
 
Bye bye Brasilia!