Singapore

Denna gång var vi i Singapore i 2 veckor vilket gav oss lite mer tid, (för 2 år sedan hade vi bara ca 1,5 dag ledigt). Dock var det rätt mycket jobb då vi hade extra träning för lite justeringar av showen ( vi fick bla. lite nya kuliser så en av koreograferna var där och ändrade lite). Samt är det så himla varmt och fuktigt att vara ute så sightseeing är rätt jobbigt. Skönt att vi har varit där innan så ingen stress att se och göra massor utan vi bara fortsatte där vi slutade för 2 år sedan och tog till vara på att kunna besöka det vi gillade en gång till för Singapore är en riktigt cool stad /land som är super modern!
 
Vi började med att besöka Singapore botanic gardens som vi inte hann med förra gången. Underbar och väldigt stor trädgård men tyvärr alldeles för varmt för att orka gå omkring mitt på dagen. Efter bara 10 min rann svetten på ryggen så vi blev inte jätte långvarig..Men det var vackert! Vi strosade sedan sedan längs med Orehard road, en stor shopping gata med köpcenter i alla dess vägar. Skönt att komma inomhus till AC. Blev ingen shopping, SIngapore är ett dyrt land och och inget speciellt vi behövde så nöjde oss med kaffe och "windowshopping". Nedan några bilder:
 
 
Mer om Singapore kommer, ( lovar inte när för jag är väldigt dålig på att hålla vad jag lovar samt med uppdatering här överhuvudtaget och beklagar för det!).