Parträning...

Ja nu har vi fått hit Tony Paul som är partränare för Disney. Han reser mellan de olika showerna och hjälper till med parträning. Jag tycker det är så himla kul! Jag vill så gärna bli duktig i detta för det är så häftigt och härligt, coolt ja allt på samma gång..Men det är så svårt...jag gör det hela tiden svårare än vad det är med för mig själv. Det är så frustrerande att det ena gången går bra sedan går det ej. Jag och min kropp måste komma i håg vad jag ska göra och inte göra samma fel tusen gånger..Statistiken måste bli bättre om det ska gå att göra parnummer i show...Men jag ska bita i hop och visa att jag kan. Mitt mål är attt göra ett nytt parnummer i show detta år. Självklart ska jag visa vad vi kan på lördag då det är uttagning för alla understudys.. Jag ska då göra Snövit, Aurora och så vill vi göra Ariel och Erik som blir nytt för i år.

Jag mår iaf bättre vilket är skönt. I morgon är det reharsals med sedan har vi en ledig dag på tisdag..=) som sagt det är fullt upp!

Lite battre..=)

Ja nu mar jag lite battre..dagen jag valde att stanna hemma var nog bra for det verkar ha gett med sig lite..dock ar det nagot i kroppen for jag ar inte hundra..har ont i halsen, hostar och sover massor..Men det ar sa pass att jag kan vara med. Gjorde audition for Tingling i gar, gick sadar. Det ar fortfarande inte klart an helt vilka roller alla ska ha, vi far vanta och se..
I morgon har vi hel dag pa ishallen med runthru av alla nummer. sa dags att sova nu, klockan har sprungit i vag da vi var i vag och handlade pa Wallmart och det kan ta tid sa sjukt stort det ar! Men vi fick en hel del handlat sa det var bra!
natti natt!

Sjuk...

Ja jag har blivit sjuk...Sa typsikt! jag borjade kanna av halsen i lordags innan jag akte sedan har det gatt lite upp och ned. I gar efter forsta dagen pa isen hade jag sprangande huvudvark nar jag kom hem..Somnade som en stock 21.45 och vaknade 9 i morse, lite halvfebrig och fortfarande jatte ont i halsen..bestmade da att stanna hemma i dag och forsoka kurera mig. blir mer viktig traning senare sa forhoppningsvis ska jag kunna vara med da.. Vill ju sa garna vara med det ar ju liksom nu det galler men vet att det inte ar nagot att gora at saken..
Har sovit fran 14-18 i dag nar Matvey var borta. Sedan har jag haft sadan tur och fatt maten lagad, jatte god kyckling soppa som var alldeles len for halsen och gjorde mig varm i hela kroppen. Han overraskade aven med blommor for att jag var sa sjuk. Sa himla gulligt! Ett stort tack for allt Matvey!
Kanner mig sadar nu, ska sova tidigt och hoppas pa det basta...
Lite bilder fran varta hotell rum som ar helt ok.
De fina blommorna jag fick pa varan balkong.

Pa plats i USA!

Ja vill bara tala om att jag ar pa plats i USA. Resan gick bra och jag kom fram med bagage=) dock blev det ratt langt anda da det tog over 2 h i ko for att komma in i USA..Hatar att vanta men klarade det bra, ar ju van nu..Sedan tog det tid innan bussen kom och resan fran Chicago till Rockford var langre an jag  trodde, nastan en timme..men som sagt jag kom fram..
I dag har vi bara tagit det lugnt da vi var lediga. Startade dagen med en typisk amerikansk fukost da vi vaknade vralhungriga.. Gott mellan varven och en typisk start pa en USA tour tyckte vi..=) Sedan har vi legat vid poolen och slappat da vadret ar underbart! Jag ar sa trott fran resan + att jag har lite ont i halsen sa det passade bra. Hoppas det gar over da vi borjar jobba i morgon, det ska bli spannade!
Ska sova nu..Sa ni vet ar det 7 h tidsskillnad till sverige om nagon vill prata pa skype...
puss pa er!

Då var sommaren över och jag lämnar Sverige för denna gång...

Eller ja själva sommaren är kanske inte över för jag kommer förhoppningsvis ha fint även i USA men här i Sverige drar det sakta i hop sig mot höst och en vardag...

Jag är nu äntligen packad och klar och ska sova några timmar innan det bär av mot Arlanda och en ny tour för Disney On Ice..Jag har haft en bra sista vecka hemma i Sverige och känner mig redo att åka. Det är skönt att jag känner så för det var allt lite vemodigt innan och det är alltid jobbigt att lämna något som är så bra, men så ärlivet i bland. Som vanligt är jag lite i sista minuten med att fixa allt men tror jag ändå hunnit med det mesta..Er som jag inte han prata med en sista gång säger jag vi ses snart igen ändå..=) samt finns det ju internet och skype, tack gode gud!!!

Jag tackar alla nära och kära för en fantastisk sommar. Jag har verkligen hunnit med massa skoj och även lite skön vila.  Många minnen jag bär med mig! Jag kommer sakna er alla massor men ni finns alltid med mig i mina tankar. Vi får sedan se till att hålla kontakten.

Hoppas ni alla får ett fantastiskt år liksom jag! Njut, ha kul och kämpa så kommer vi långt, det ska jag göra!

Puss puss på er alla från mig och kära sverige!

En bra dag i Gävle!

I dag har jag och brorsan haft en bra dag i Gävle. Först hälsade vi på min gamla tränare Viktoria och hennes familj, mycket trevligt och hon blev väldigt glad att träffa oss båda. Pontus var en glad överraskning för henne att träffa då det var säkert 8 år sedan sist och det har ju hänt en del sedan dess..

Vi spenderade sedan några timmar på stan för lite shopping. Vi båda fyndade lite som vi är väldigt glada över=) En mycket trevlig dag! kvällen avslutade vi med kalas hos morbror Hans som fyllde 45 i dag. Kul att hinna träffa släkten med..Nu ska jag försöka sova lite så jag får något gjort i morgon..Har en del att fixa innan jag beger mig..Sedan vill jag behålla min goda form jag är i så i morgon blir det hård träning då det blev lite för mycket fika i kväll..natt på er och super kul i dag bror!!!! kommer sakna dig...


Bilder från dagen...

Hemma i Sverige!

Ja då har jag hunnit vara hemma i Sverige i 2 dagar. Riktigt skönt måste jag säga..Resan hem gick bra bara att det var långt..Nu såhär i efterhand är jag jätte glad att jag åkte, det var en otroligt bra erfarenhet..När jag hunnit smälta allt lite känner jag att det gav mycket och en bra förberedelse inför touren.

Denna vecka blir jag hos mamma och pappa i Bollnäs. Hade önskat jag hunnit till helsingborg med men tyvärr är det ej möjligt..Jag måste verkligen varva ner lite nu och förbereda inför 8 månader i väg..

I morgon ska jag och brorsan åka till Gävle för att hälsa på min gamla tränare Viktoria samt gå en runda på stan efter det, en liten minisemester=) Så nu måste jag sova så jag kommer upp..Har varit intensivt sedan jag kom hem, utgång i fredags och hade några tjej kompisar över på middag i går. Det var trevligt men tröttsamt...

På resande fot..

Ja då är resan i gång och jag väntar just nu I moskva..Allt gått bra så långt men sååååååå drygt att vänta här, 3 h avklarad och 3 kvar..Men så är det..Har precis ätit min smörgås Matvey gjort till mig och druckit en kaffe..Jätte gulligt av honom!

Ja det har varit en lärorik resa måste jag säga..Även allt strul och väntan och krångel har gett något. Erfarenhet på alla sätt och vis. Man inser såhär i efterhand att probem som känns för jävliga för stunden är en bagis i längden. Man borde verkligen inte göra så stor grej av allt, det löser sig alltid och glöms med tiden. Det som frustrerat mig mest är kanske att vi inte fick så mycket is som vi önskat och jag åkte dit för att träna. När det sedan inte gick jätte bra på dem vi hade blev jag ännu mer irriterad. Men man kan bara ta lärdom av allt och verkligen se till att i fortsättningen ta vara på varje ögonblick och tillfälle bättre. Sedan går inte världen under bara för att jag inte tränat så mycket som önskat. Matvey har verkligen försökt på alla  sätt och vis och det är jag otroligt tacksam för! Vi har tränat massor på golv och ändå kommit ett stort steg på vägen.

Summerar jag det hela är jag glad jag åkte och fick vara med om allt jag varit. Så annorlunda från Sverige..Ska ta med mig lärdom från allt och vara mer tacksam för allt jag har. Alla problem går alltid att lösa och ibland får saker ta tid..Måste ha bättre tålamod och inte bli så frustrerad...Maten har iaf varit toppen, något jag kommer komma i håg! Tack Matvey för allt du gjort..kommer verkligen komma i håg allt, ett minne för livet!

Avslutar med lite blandade bilder från ryssland.

På väg mot stranden..såhär skäpigt är det på stränderna, alla bara lämnar och slänger..Så tänk på det, börjar en så slutar det lätt såhär och så vill vi inte ha det! Fortsätt vara stolt över fina och rena Sverige!

Såhär ser stugorna ut på landet..

Typisk gammal rysk bil av ryska märket lada..

Dags att lamna ryssland...

Ja da var min vistelse over..I morgon bar det av mot svensk mark igen. Aker vid 7 harifran, flyget gar 9.50 men ar inte i Sverige forran 18.35 pga av dryg vantan i Moskva..Men men sa ar det, man ar ju van att resa sa nagot ska man val allt hitta pa..Sa snart ses vi och hors pa telefon kara vanner och familj!
I dag blev det stranden nagra timmar igen, vill passa pa da det kanske inte ar lika varmt i sverige direkt..Sedan i kvall har vi traffat Matveys mamma, hon blev sa glad att se mig..=) Var jatte gullig, nervos samtidgt som hon langtade sa tararna rann pa henne. Hon pratar inte sa mycket engelska sa Matvey fick oversatta..Men det gick bra. Jatte trevligt!
Natti natt pa er, sista gangen fran ryssland.
Jag och Tatiana, Matveys mamma.

Sista dagen..

Ja da var det sista dagen for mig har i Ryssland. Kan inte fatta att det ar over. Kanns som jag varit har i evigheter sa jag ar redo for sverige nu. Varmen ar verkligen jobbig nog for att jag sakert kommer sakna det lite nar jag kommer hem for som jag forstatt ar det kallare dar...
Traningen har val gatt sadar..Aterigen var isen installd nar vi kom dit i morse, sa drygt nar man ar uppe sa tidigt..Har inte blivit sa mycket som onskat pa is men allt ar val battre an inget. Vi har iaf fatt mycket gjort pa golv och kommit ett stort steg frammat dar. det ar ju dar allt borjar for lyft. Forhoppningsvis ger allt resultat senare nar vi kommer till USA. Vi har aven varit en del pa gym, sprungit, kort p90x (ja du ver Pontus att det ar ratt jobbigt..). Sa kroppen kanns i bra form da jag har atit valdigt bra med, bara god bra lagad mat och inga sotsaker..Mar valdigt bra av det. Nog for att den ryska maten ar ratt fet i sig, far mig att tanka pa svensk husmanskost forr i tiden..Man ater mycket creme fraige, maionaise och sadana produkter till allt och fett procenten ar alltid hog. Vanlig mjolk och yougurt har fett procent pa allt fran 1% till 7.5 % och det ar normalt. Kan inte fatta att man kan ata sa hog, sa trogt men det kan man ju undvika det sa ar maten riktigt bra! Sa varierad.
Matvey har verkligen forsokt att gora allt sa bra han kan for mig. Mellan all traning har vi varit ute och promenerat, varit pa stranden 3 ganger (var pa ett annat stalle i gar nagra timmar och det var bra, inte lika smutsigt och bra vatten, skont). Varit och druckit gott kaffe mm.
I dag blir det mer traning och sedan ska vi traffa hans mamma en svang.
Tjohoo pa er!
Klocktorn utanfor Matvey i parken dar vi tranar mkt.
Detta ar Matveys lagenhets hus, ser fattigt ut men innuti ar det fint!

Registreringen klar!

Ja tack och lov ar antligen allt klart och jag ar fri, si sadar 2 dagar innan det ar dags att aka hem..Vi var i vag i gar igen till immigrationsverket och det tog val ungefar 4h..Gud vad papper det ska fyllas i i detta land och fingeravtryck och gud vet allt. Det ar verkligen inte bara att komma in i detta land + att i princip ingen pratar engelska. Det ar helt enkelt bara till att lara sig..=) sjalv ar jag uppe i ca 20 ord nu..Battre an inget men fy vad svart sager jag bara...
Vart nagot strul med isen i gar sa det vart inget, vilket var typiskt, vi var uppe till halv sju men anda gick dagen hur fort som helst pga av registreringen som tog sadan tid. Vi trande mycket lyft pa mark ist och det gick bra. Sedan var vi pa gymet och relaxade i bastu, turkisk bastu och bad efter det. Skont! Efter det en utsokt middag! Ja gud vad rysk mat ar god! Det ar nagot som varit toppen denna resa.
En liten kyrka utangor Matvey.

Lite sol efter mycket om och men...

Ja som sagt det ar vansinnigt varmt har. Oftast ingen klar sol men det var det i dag. Sa vi var i vag och badade lite efter manga timmars krangel..Ja man maste ju registrera sig att man kommit in i Ryssland inom 3 dagar. Foretaget som skulle gora det at mig ringde i sista minuten att det ej kunde gora det. Det var i fredags sa var tvungen att vanta tills i dag for att ga till immigrations myndigheten. Efter ca 30 min bilfard dit visade det sig att vi maste vanta i 2 h innan det gick..jag borjade nastan grinna sa arg jag vart, akt hela vagen och sedan bara vanta..Alltid sa har att det kranglar..Men hur som helst fick vi papper att fylla i som vi kunde posta i st sa vi skulle slippa ga tillbaka. Vi tog en god fika med gott kaffe och smootie for att gora det och invanta att posten skulle oppna for sjalvklart var det lunchstangt dar...Men da visade det sig att det gick ej for att det var min 4:e dag har sa vi maste tillbaka till immigrations myndigheten i morgon. Jag kommer inte att fa problem for att det gott over 3 dagar men anda vilket jadra krangel..Jag blir helt kallsvettig av allt men tydligen ar detta Ryssland. Det finns liksom inga sjalvklara regler utan allt ar fran fall till fall. Vi far hoppas det gar vagen i  morgon. Tack gode gud att MAtvey ar van och kan halla sig lugn till skilland fran mig..Jag blir galen..Nagot jag har att lara...Tack for att du har talamod for mig..
Efter allt detta kom vi ivag till en strand for lite bad vid floden Volga. Det var faktiskt lite svalkande i vattnet och vattnet var klart. Det var skillnad fran sist gang vi var i vag och badade, samma flod men ett annat stalle. Dar var vattnet sakert 40 grader och alldeles gront. Lagger upp nagra bilder fran det har nedan.
Man ser hur torrt det ar har vd mkt stranden forsvunnit.
Brant vi fick klattra ner for for att komma till vattnet.
Jag och katja, Matveys gamla partner.
Mega sjoldpadda nagra barn gjort...
I dag har vi haft en ledig dag, har behovt det for jag ar trott. Nu ska vi snart ata middag som Matvey ar snall och lagar. Tur jag har! 3 dagar kvar, ska bita i hop och gora det basta av allt nu, maste sluta deppa och vara frustrerad av allt. Far verkligen se allt som en erfarenhet. Traning ger fardighet pa nagot sett sa forhoppningsvis visar det sig sedan. Allt vi gor vare sig det ar nagot speciellt eller ej ar sa annorlunda att man inte kan forestalla sig innan...Det har verkligen varit en upplevelse att vara har. Matvey gor verkligen allt han kan for att det ska bli bra men svart for mig i bland da det ar sa annorlunda. Tacksam for allt men saknar Sverige!

Traning for fullt...

Ja det ar nastan som att vara pa traningslager har..Vi tranar massor nu, var pa is forsta gangen i fredags som jag skrev halv sju, tidigaste jag tranat i mitt live men ar man i Ryssland sa ar man. Vi har sedan is 2-3 ganger om dagen. + att vi gar pa gym och gor annat, men finns inte sa mkt annat att gora har + att det ar for varmt att vara ute sa passar bra for lager met ata, trana och sova...
Normalt ar det 2 grupper med tranare pa isen samtidigt och vi tranar sjalv. Jag far om jag vill vara med i en grupp men det ar inte riktigt vad jag behover just nu. Vi forsoker mer bli battre infor showen och jag forsoker lara mig aka par, fy F-N vad svart sager jag bara... Jag blir sa frustrerad att det inte gar battre..Mina skridskoskickligheter har blivit sa mkt samre sa bara enkla grejer ar katastrof..Man ser verkligen vad skridskookningen ar viktig och att man ska ha det fran man ar riktigt liten. Marks att det ar ryssland jag ar i for helt annat satt de tranar har..Jag forstar att Ryssland ar ett av det basta lander nar det galler konstakning. Alla ar pytte sma men gud vilken diciplin, fart och skicklighet. Alla aker hur fint som helst och hoppar jadrar i mig..Jag kan nastan bara sta och gapa och titta..
Matvey ar rysk det marks..Jatte mjuk och go men javligt hard och arg pa isen.. Riktigt marker hur han for jobba for att inte skrika..Jag gillar det ryska traningssattet for jag vet att det ger resultat darfor jag blir sa arg att jag inte gor battre. Man ska inte behova upprepa samma sak tusen ganger utan da ska man ha andrat det. Sa det ar jobbigt for Matvey med. Men anda gar det inte som jag vill, hjelper inte att sura eller bli ledsen eller sa och det vet jag mycket val men anda upprepas samma sak..Jag blir sa arg och frustrerad pa mig sjalv. Jag vet det innerst inne, bara bita i hop och komma igen. Som Thomas sager,
* en sak i taget
*viktigast forst
*langsamt kommer langst
* tiden ar din basta van
Ledsen att det blev langt om massa konstakning och kanske tjat men jag ar sa arg, och frustrerad just nu att jag maste fa ut mig lite sa jag kan komma igen till nasta pass..Ar nog varmen som tar pa krafterna med, varenda dag minst 40 grader...Saknar Sverige nu!
Matveys bar han jobbat pa med stans basta kaffe. Vi at frukost har forsta dagen.

Ryssland!

Ja nu ar jag framme i Ryssland. Allt gick bra hit och tack och lov var mitt bagage med nar jag kom fram till Samara. Sa for en gangs skull hade jag flyt men det inte utan oro da jag egentligen skulle ha sett det i Moskva. Hur som helst ar det med mig=)
Ja vad ska man saga om Ryssland och Taliatti, fattigt, smutsigt och luktar illa...Ja gud sager jag bara, det ar en varld for sig..Inser verkligen hur bra vi har det i Sverige, sa ska inte klaga mer...Aven de fulaste och hemskaste platserna i Sverige ar battre an har, just skillnaden pa renligheten.  Matveys lagenhetshus ser ocksa hemskt ut och luktar illa i trappuppgangen men sedan har han 3 olika dorrar att ga igenom innan han ar inne i sin lagenhet och den ar fin och frach. Dock rysk inredning och stil..
I gar var vi och at frukost och drack kaffe pa baren som han jobbat pa innan. det var jatte gott, kand for stadens basta kaffe. Vi har annars tranat lyft pa marken och i dag varit pa gym. I morgon bitti ar det dags for forsta ispasset, 6.30 sa det ar sangen som galler snart..Det ska bli spannande, sa lange sedan jag var pa stor is. Har annars mest tagit det lugnt, trottheten fran resan har kommit sa forsokt ta igen lite..Finns inte sa mkt att gora har sa blir ett traningslager for att hitta formen tills vi borjar med showandet i USA om 2 veckor..
Natti natti

Hemma från Panama..

Ja då har jag kommit hem från Panama. För en gångs skull gick det bra hade tom bagage med mig hem=). Men resan var inte slut efter det utan jag fortsatte som sagt direkt tiill Ryssland. Nu sitter jag på flygplatsen i Moskva och väntar på mitt nästa flyg. Självklart har jag problem med baggage igen, skulle ha tagit det här och checkat in det igen men det kom inte...Antagligen försenat igen men hoppas in i det sista att det ska dyka upp i Samara...Vi får vänta och se helt enkelt..Svar kommer senare. Men jag mår bra iaf och det är väl huvudsaken..trött bara men det får man ta...

Kram på er alla!

Breakwork med D15 är över..

Ja då är sommarens breakwork över på riktigt nu. Det har varit en intensiv vecka här i Panama city men ändå rolig. Han inte se jätte mycket av staden men lite iaf, men vi har haft det bra. Tex 3 item party som vi tjejer hade i går. Alla hade 3 föremål man skulle fixa sin klädsel av. Jag hade pappersnäsdukar, färgpennor och underkläder. Resultatet ser ni nedan. Det var otroligt kul att se hur alla har fixat och donat, ena värre än den andra.


Alla isshower har ett namn och nummer. Numret är från när den började så D15 är numera den äldsta Disney showen. Det startar en ny show varje år, årets nummer är D31 så det säger hur gammal den är...(Princess classics som jag är med i heter D23) Det är många som varit med  i denna show riktigt länge och slutar efter detta kontrakt så det har varit en känslosam vecka. Jag har inte riktigt varit berörd av det då jag nyss lärt känna dem men förstår dem hur de känner då det är ett ritktigt bra gäng. Det är verkligen som en stor familj och jag har träffat många nya männsikor! Det går inte att förklara då livet på tour är så annorlunda. I bland blir det nästan bara jobbigt att vara så tajt med alla därför jag håller mig lite undan i bland tror jag och har så lätt att komma hem och trivas super där. Men hur som helst har det varit en jätte bra erfarenhet jag varit med om under denna tid med Mickey and minnies magical journey som showen heter. Det är extra nyttigt att prova på olika shower om man ska vara i dessa buisness och det har jag ju valt ett år till. Vi får sedan se..Nu är det en lång flygresa som väntar. Hoppas verkligen jag har turen på min sida denna gång. Jag flyger nämligen direkt på tisdag när jag kommer till sverige till Ryssland för att hälsa på matvey och träna där. Det ska bli spännande och en till erfarenhet. Lika bra att resa på när man ändå är i gång..=)
Avslutar med en gruppbild av gänget.


Såhär ser jag ut på bilden. Står till vänster. Är en tall hulagirl...

RSS 2.0