Ny dator!

Nu har jag kopt mig en ny dator och det blev en macbook air 13 inch. Hoppas jag kommer att bli nojd. Kanns som det var fler fordelar med denna jamfort med pc sa jag far ta att det ar svart i borjan men man lar sig val...Ska forsoka skaffa svenskt skrivbord forst sa jag har alla bokstaver...Detta maste vara ett riktigt bra kap nu nar dollarn ar sa lag, fick den for 1139 = ca7860 svenska kronor.
 
Kan aven saga att jag har gett mig in i ett nytt test. Will och Matvey ar glada for snabbmat vilket jag inte ar. Men innan kvallens shopping blev det five guys, (snabbmat kejda) da de valde. Oftast brukar jag komma undan och ater nastan aldrig snabbmat trots att vi ofta stannar pa sadana stallen nar vi reser. Men det ar ju faktiskt lite konstigt att ha bott i USA i 3 ar och inte testat en enda..Sa jag har ca 10-15 olika kedjor att testa nu pa 8 manader...sa mycket som vi showar tror jag det ar ok att det slinker ner nagra hamburgare mellan varven..=)
 


Five guys far 3,5 av 5 stjarnor. Hemmalagade burgare med pommes av riktig lokal potatis och manga tillbehor att valja pa som stekt svamp och lok. Valdigt likt restaurang burgare for att vara snabbmat. Snabb service trots nylagat men lite for smaklost. Skulle ha varit mer salt i kottet...Kan tanka mig ata dar igen.17 dollar 2 pers.
 
Tack for mig och min nya dator, battre inlagg kommer i framtiden med bilder och helt svensk text, ni far ha lite talamod...

Reharsals i full gang!

Ja nu har vi avklarat dag 2 av reharsals, eller inte helt da jag och Matvey ska tillbaka for att trana lite till. Det ar oppen is varje kvall man far skriva upp sig pa for att trana det man vill. Vi har is varje dag vid lunch eftersom vi ar principals nu men vi kanner att vi verkligen vill komma i gang eftersom vi haft break ett tag..Battre att kora pa nu nar vi ar pigga och frasha och dagarna inte jatte langa (de som ar nya far lara sig pa formiddagarna sedan kor alla efter lunch) men snart blir det hela dagar for alla nar det blir techruns och sa...Det kanns iaf bra att vara i gang och det ar som for alla, ovant efter semestern men man kommer in i det snabbt!
 
Nu vantar lite pyttt i panna som Matvey lagat, jamm, sa hungrig!
 
Hoppas alla nara och kara mar bra!
 
puss pa er alla!
 
 

Harligt satt att bli hamtad pa flygplatsen!

Nu har jag sovit en natt i USA och narmare bestamt Fort Wayne, Indiana. Resan gick riktigt bra. Direkt flyg till chicago och sedan bara 35 min flyg hit, det var verkligen bara upp och ner igen. Dock 5 timmars vantan pa chicagos flygplats men det gick bra. Hyfsat latt att komma in i USA tiden men tidig frukost blev det i morse..Super morgonpigg nu!
 
Efter en stor och god amerikansk frukost (var vral hungrig efter att inte atit pa lange..) var vi pa target och laddade pa med allt tankbart fran ny skillet, shampoo, munvatten, smink och allt dartill. Sedan blev det best buy for att titta pa dator och telefon at mig men ingen aning hur mycket jag ska lagga pa grejerna och vilket marke..Forslag tas garna emot!
 
Sedan blev det riktig amerikansk middag med STOR hemmagjord hamburgare pa appelbee's och nu vantar sangen. I morgon borjar allvaret! Dock har vi "gamlingar" sovmorgon och borjar till lunch.
 
Harligt att traffa alla och skoj att vara tillbaka, maste saga att jag saknar USA, det ar nagon speciell kansla att vara har! Tanker pa er alla i Sverige!