Kalifornien!

2 veckor med mera äventyr väntar. Precis kommit fram till Long Beach, CA efter ca 5 timmars resa från Vegas. Gick bra men är jätte trött. Jag och Johan var ut och dansade en sväng i går, ( måsta ju passa på en sista kväll i Las Vegas) men det känns på då det varit Intensivt hela veckan med lite sömn och mycket promenerande. Men bara att bita i hop för endast 3 veckor kvar av touren nu...I morgon väntar en heldags sightsing av Hollywood och LA med Ashleigh som åkte med oss förra året och bor här i Santa Monica. Vi ska möta upp med henne i morgon bitti sedan ska hon guida oss runt, perfekt!
 
Måste sova nu, bilder kommer så småning om..men här är några iaf=)
 
Från min och Johans helikoptertur som var kanon!
 
Natti natt

Las Vegas!

Är underbart! Längesedan jag blev imponerad av något stad så enormt. Kan verkligen säga att Las Vegas är häftigt. Svårt att föreställa sig, man måste bara uppleva det själv. Finns massor att göra som ni kanske förstår och vädret är underbart! Därför dålig uppdatering här på bloggen. Förhoppningsvis lite mer tid nu när vi börjat jobba så jag kan uppdatera med bilder och allt. Men så länge kan jag säga att jag har det bra!
 
Hade första showen i kväll och det gick bra! Har pr 6.00  morgon men sedan ledig till kvällens show. Ska försöka uppdatera bloggen men måste verkligen på min deklaration gjord för sverige så det är prioritet nr 1!
 
Håll ut så kommer det=)
 
 

Vilket väder...

Solen sken i morse och var riktigt skönt när vi lastade bussarna på väg mot flygplatsen i Denver så vi sa typiskt när vi lämnar Colorado Springs eftersom det var dåligt tidigare i veckan när vi var lediga...Men skulle inte sagt mycket för när vi kom fram till flygplatsen 1,5 h senare började det snöa och nu tittar jag ut genom fönstret och det är riktig storm..Men det gör inget då vi ändå är på väg mot Las Vegas! Längtar så! I kväll väntar cirque du soleil show och i morgon bitti Helikoptertur till Grand Canyon och en massa annat skoj förhoppningsvis=)
 
Ha en bra vecka hemma i kära svedala!

Sommar!

Det hade vi förra veckan i Pheonix, Arizona och det var underbart! Ja kom lite som en chock eftersom vi åkte skidor veckan innan..Chock blev det igen denna vecka då vi möttes av snöblandat regn och kring noll grader här i Colorado Springs, inget vidare. Men både i går och dag har det varit vår här och man har sluppit jackan vilket är skönt. Nu är det förhoppningvis (ja man vet ju aldrig hundra med vädret) slut på vintern på riktigt och kanske tom. våren då Las Vegas väntar till veckan följt av Kalifornien och Florida så 4 toppen veckor väntar! Längtar så, alla 4 städer är nya för mig så ska bli spännande!
 
Vi flyger i morgon till Las Vegas. Luggage call 9.10, avresa 9.40 för att flyga 13.30 och landar 14.30 ( ställer fram klockan en timme så skiljer 9 h igen då). Enkel resdag men ändå blir det rätt långt särsillt när man redan är trött...Normal vecka med 7 shower men reharsals, inshows och PR + hög höjd och fortfarande inte helt bra i  rygg/knä så jag är glad att vecka är över. Både jag och Matvey var helt slut efter vårt nummer i sista showen. Ingen kraft kvar alls. Men glad att allt gick bra hela veckan. Vi har kollat lejokungen 3 och ätit pizza i kväll och slappat. Dags att sova nu, nästan allt är packat så går fort i morgon bitti.
 
Här är några bilder från downtown Pheonix.
Detta hus fick mig att på något sätt tänka på villa villakulla, fråga mig inte varför..=)
 
Kan även säga att albumet på facebook är uppdaterat med fler bilder från Pheonix och Colorado springs.

U.S. Olympic Complex in Colorado Springs

A day at the U.S. Olympic Complex in Colorado Springs which is the flagship training center for the U.S. Olympic Committee and the Olympic Training Center programs. 
This longjump from Bob Beamon is still a record from the olympics in mexico 1968, impressive!
Almost wingspan as Michael Phelps..
 
Vi var dit en sväng i onsdags innan vi lämnade tillbaka bilen. Det var inte något vidare väder så man ville inte vara ute i onödan så passade perfekt med museum. Det var gratis och jätte intressant! Först en kort 15 mins film från de senaste 2 OSen ( 2010 Vancover och London 2012) sedan en guidad tur runt hela området. Vi hade en olympisk bob åkare som guide som bor på området. Har tagit lite info från deras hemsida som förklaring till korten därför på engelska. ( Uppdaterar alltid mitt album med engelska förklaringar då jag lägger upp dem så på facebook och orkar inte göra dubbelt jobb...) Hoppas det är ok för er...Mer info nedan för den som vill lära sig lite mer..=) Annars ha en trevlig helg!
The Colorado Springs Olympic Training Center rests on a 35-acre complex. The center has sport venues and support facilities for fencing, gymnastics, judo, shooting, swimming, taekwondo, weightlifting and wrestling. Athletes are selected to train at the CSOTC by their respective National Governing Body. The USOC is able to provide housing, dining, recreational facilities and other services for up to 557 coaches and athletes at one time on the complex.
The USOC has established three Olympic Training Centers along with 14 Olympic Training Sites located in 13 states throughout the U.S.

Lite dålig uppdatering

Ja är inte den bästa på att skriva...Tänker liksom att jag ska sedan blir det alltid något annat + att jag har en del foton att visa men har inte hunnit fixa klart dem än..Ligger på min att göra lista=)
 
Här är iaf lite bilder från historiska Manitou springs som vi var en sväng till i tisdags innan garden of the gods. Det är en liten by innan pikes peak (även kallat amerikas mountain då det är USA mest kända berg). Det kändes som att komma tillbaka i tiden...Husen är äldre och fiket vi var på och drack Mate på var jätte gammaldags..
Dags att sova nu, PR i morgon bitti så klockan ringer 4.20.. Sedan en lång dag med inshows, reharsals och show + träning..Hoppas få lite bra prinsess sömn innan dess=)
 

Garden of the gods!

Här är lite smakprov på bilder från Garden of the gods dit vi var en sväng i dag;

Jag var där även för 2 år sedan men inte Matvey. Det var lika häftigt att se igen kan jag säga! 
Garden of the gods är en gratis stads park sedan 1909 med massor av olika rödsten formationer som är över 300 år gammal. 1879 köpte Charles Perkins mycket av marken som i dag är garden of the gods. Vid hans död donerade han marken till staden Colorado Springs i villkor att göra det till en gratis park.
 
Vi han även med att handla, kolla nya skridskor åt Matvey ( han beställde så vi hoppas de passar isf köper han dem på fredag) samt träna. Vi hyrde bil som vi lämnar i morgon 13. 00. Vädret är inte det bästa, rätt kallt så vi nöjer oss att se lite grann av Colorado springs, såg rätt mycket för 2 år sedan..
 
Dags att sova, mer bilder kommer!

Colorado springs, CO!

Tänk vad 1,5 timmes flyg kan göra mycket..Vi bytte sommarvärme på ca 30 grader och sol denna morgon mot snö blandat regn och ca 1 grad...Ja inte det trevligaste vädret direkt..Men tur nog är det bara för en vecka då vi beger oss mod varmare platser redan nästa vecka för att ha sommaren resterande veckor av touren så antar att man inte får klaga...Vi njöt iaf av sommarvädret i går kväll med vår gratis middag ute på hotellets restaurang ( fick ju 50 dollar av hotellet pga rumkrånglet i början av veckan) sedan åt vi frozen youghurt och och njöt av kvällen innan det blev packning och sängen. En lugn och härlig kväll!
 
Resan gick bra i dag. SÅ glad att jag har internet på min telefon så jag kunde fördriva tiden med en härlig skype date med Siri i Polen medan jag väntade. Så tiden gick fort!
 
När vi kom fram gick vi och åt på Chilis, var jätte hungriga efter resan. Var på Target och fick lite nödvändigt handlat samt frukost för att sedan bara ta det lugnt. Funderar på att hyra bil en dag då vi har lite att fixa samt finns en hel del naturverk att se men vädret får avgöra om vi kan göra det, de har lovat snöväder och kallt så inte så trevligt att vara ute då...
 
Ska sova på saken=)
Beundrar ros och nalle till Rapunzel denna vecka=) Längtar till Japan, där får tydligen man mycket blommor av beundrare och det tycker jag om!

Hard work....

Ja det är vad jag kan säga om kvällens show....Vi blev inslängda i lejonkungen i pausen, (det är det första numret i andra halvan av showen) jag sitter i omklädningsrummet och vilar under spolningen när de kommer in och säger att vi gör lejonkungen då killen som skulle ha gjort det var skadad...Snabba ryck blev det, ingen tid att tänka alls och jag som hade ny slipat med. Till på köpet gjorde vi även Tangeld samma show så dubbel duty.. Trrevligt välkomnnande blev det=) Men det gick helt ok för att inte vara förberedd alls. Knät höll och känns ok så det är skönt. Dock gör mina revben jätte ont..Har haft ont i dem till och från den senaste tiden från ett litet lyft som gör att de kommer i klämm ( vanlig skada för tjejer...) men något gick extra fel i dag så nu gör det ondare än någonsin...Vill verkligen inte vara out och vi har redan 2 killar borta så det är tufft. Hoppas på att det blir ok över natten. Har smörjt och lindat och ska sova nu...Antar vi gör lejonkungen i morgon igen. Bara att bita i hop nu, dessa sista veckor kommer bli tuff, mycket shower och alla är trötta....
 
 
Hoppas allt är bra med er alla hemma iaf! Här skiner solen och det är 30 grader så det är ju bra iaf=)
Nati natt

Detta kallar jag stor smörgås...

Det är en hel typ limpa ordning gjord och säljs färdig i mat affären som en baguette.. Ja allt ska vara störst i USA...Självklart köpte Matvey den då han var vrål hungrig när vi handlade i måndags efter flygresan. Jag var tvungen att ta en tugga=)Vi åt av den 3 gånger...

Vårat rum...

Detta stora rum bor vi i denna vecka=) Äldre men skönt med utrymme!

Tangeld!

Satt och kollade in youtube videos och hittade denna video på oss. Har precis lärt mig hur man kan lägga upp videos från youtube och titta på dem direkt från bloggen...Yeah, de är ju mycket roligare så lovar göra det i fortsättningen=) Video på vårt nya lyft kommer, fortfarande för långsamt internet så prövar i morgon igen...

Summer time!

Är på väg till flygplatsen här i Denver nu för att flyga till Phoenix. AZ. Enkel resa på 1 timmes direkt flyg så jätte skönt. Där väntar sommaren med ca 30 grader=) Måste dock passa mig för solen så jag inte bränner mig och blir för brun men längtar till värmen ändå! Får se vad vi gör, eftersom jag var "out" i går från showerna måste man passa sig för vad man gör på sina days off....Dumt men bara gilla läget. Knät känns bättre så hoppas vara tillbaka på isen torsdag.
 
Vårt nya lyft vi lärt oss, vill göra mer....
Har video med men kan inte ladda upp den just nu då internet är långsamt...Men gör det sedan!

Denver, CO!

Denna bild tog jag även för 2 år sedan jag var i Denver. Våren mötte vi även då för första gången liksom nu. Det blev ett snabbt hejdå till vintern men hade inte kunnat göra det på ett bättre sätt. Breckenridge var verkligen toppen!
 
Promenerade lite snabbt igenom Denver när vi var på posten och skickade hem en låda med vinter grejer men mer han vi inte då det är fullt upp med jobb. Tyvärr blev det bara 3 av 9 shower för min del då mitt knä gör ondare igen..Blev bättre i början på veckan och skidåkningen var inga problem men när jag gjorde några andra lyft än vi har in Tangeld numret gjorde det jätte ont. Skulle ha gjort lejonkungen i dag men kände att det går inte...Kan liksom inte böja och ha tryck på knät i djupare än 90 grader och det måste jag i lyften vi har i det numret. Så jag valde att gå till doktonr i dag för att kolla upp det hela. Var på samma ställe som för 2 år sedan när jag skadade mitt knä. Bättre gick det denna gång då det inte är något allvarligt, Bara ordentligt blåmärke och svullnad så smörjer voltaren och fick naproxen att äta. Ska vila från isen till torsdag nästa vecka då vi börjar i Phenix. Hoppas det ger med sig till dess....Så jobbigt att ha ont och inte veta vad som är bäst. Vill inte missa show och samtidigt inte att det ska bli värre så är nog bäst att vila. Bara att göra det bästa av allt!
 
Ge inte upp utan var stark!
 
 
 

Härlig semester!

Ja inget annat finns att säga om den saken. I morse sov vi ut vilket var skönt för det tar på krafterna att hela tiden resa och sedan vara ute en hel dag och åka skidor. Vaknade 9.15 och åt frukost och började packa i hop lite. Sedan var vi ner på gymet de har i huset ( ja det är flera lägenheter i huset och de har gemensamt gym och bubbelpool samt funkar det lite som ett hotell att de kommer och städer efter vi varit där), de var toppen! Skönt att komma i väg och känna total semester känsla och ändå vara i form och känna sig redo för show i morgon. Vi tog sedan en tripp till centrum och kollade in staden som var jätte mysig, Strosade runt lite och shoppade lite roliga saker innan vi åkte tillbaka mot Denver. Handlade mat efter vägen och har nu bara packat upp pch förberett oss inför jobb i morgon. En toppen resa har det varit på alla vis! Lite bilder från mysiga Breckenridge, CO!
Dags att sova nu, har PR klockan 9 i morgon bitti både jag och Matvey sedan show på kvällen så principal ice 15.45. Fullt upp denna vecka med 9 shower på 4 dagar..

Bra avslut på bra dag!

Genom frusna var vi när vi kom hem då det började snöa vid ett och det blev riktig vinter... Vi var inte helt klädda för de eftersom det var strålande sol när vid åkte. Men tur vi har varm pool! Det var underbart skönt å så vackert med all snö.
 
Vi har sedan ätit god lasagne som Johan lagade med Sallad. Nu myser vi vid TV: n och har de bra! Livet leker=)

Breckenridge, CO!

Nu är vi framme och haft en bra första dag. Fastnade i vägarbete på vägen hit så var inte framme förrän lunch... Vi njöt av solen och började med lunch ist och åkte bara skidor i 2 timmar men de var underbart! Började i snö men slutade i sol så toppen=) Vi har sedan grillat, bubblat under stjärn himmel och kommer sova utsökt nu heldag väntar i morgon. Knät känns bra när jag åker så det är skönt. Dock inte helt bra....
 
Jag å Kristine på toppen.

Denver, CO!

Har precis anlänt till Denver, CO efter en kort ch enkel resa, önskar det var så varje vecka..=) Men det är klart då skulle vi inte få se så mycket olika som vi får vilket jag är jätte glad för.
 
När vi kom fram gick direkt och åt då vi var jätte hungriga. Svårt att hitta något som är öppet då det är påsk men vi hittade en mexikansk restaurang inte långt från hotellet där de hade jätte god mat. Jag åt god fisk taco, låter kanske konstigt men var jätte gott! Färsk mahimahi som jag älskar. Var där med Johan och Eddy som vi åker med i morgon på vår lilla tripp. Lämnar hotellat 8.00 så blir en tidig morgon. Hoppas på strålande väder.
 
Mitt knä känns ok, det är bättre men kan fortfarande inte böja helt. SJälvklart ska jag ta det jätte lugnt då slalom alltid är lurigt och särskillt nu. Men ser fram emot att bara få komma i väg och få vara ute. Jag ska ge knät några dagar att bli bra annars får jag ta mig till doktorn och kolla upp det. Men som sagt ett blåmärke tar lite tid att läka och knät är svullet med så självklart gör det ont nu...Men hoppas på det bästa men lovar vara extra försiktig! Matvey känner sig piggare med så det är skönt.
 
Blir det ingen uppdatering i dagarna blir det när vi är tillbaka!
 
Glad påsk igen på er alla!

RSS 2.0