This is how we roll....

 
 
 
Har köpt sparkcyklar som vi numera åker runt med. Ett gäng hade det vår förra USA tour och Matvey älskade det så han har skffat det igen. Kanske lite små barnsligt men varför inte då det är lämpligt färdmedel för oss och lite roligt. Jag slog till 100 % och skaffade en med rosa/lila dekoration så verkligen löjligt men man får väl bjuda på sig lite...Matvey gör ju det hela tiden så han har väl smittat av sig lite...=)Själv har han tejpat fast sin jambox så vi har musik när vi rullar fram på gatorna...Det var underbart i Savannah att åka runt i det fina vädret för där är allt gång avstånd och masser av små torg och fik/restauranger/barer och historia så hade verkligen en topen vecka!
 
Mer uppdatering kommer när jag får tid. Har det fullt upp nu med jobb och försöker plugga så fort jag är ledig så sitter inte mycket vid datorn men lovar att det kommmer!
 
Vi är nu i Birmingham, AL denna vecka=)

Bra avslut på veckan eller bra inledning på nästa??

Det kan man fråga sig, för veckan i North Charleston som för övrigt var en underbar stad som vi älskade avslutades med 2 bra shower efter att ha haft lite motgång och nu har vi kommit till vackra Savannah där vi hoppas på att flytet fortsätter. Ja har inte varit helt nöjd med våra framträdanden sedan vi började efter breaket, det har helt enkelt inte stämt helt som det ska. Då blir det lätt att vi blir missnöjda, bråkar och självförtroende sjunker och det är helt enkelt bara jobbigt att åka, ja det ena leder till det andra och det är en ond cirkel. Men efter att ha pratat ut ordentligt och funderat ut vad som är fel och hur vi kan lösa det hela har det nu börjat vända=) Har gått mycket bättre och genast känns det bra att vara på isen igen. Trots att det känns omöjligt för stunden och man helst av allt bara vill ge upp måste man komma i håg att man tar sig ur alla motgångar så småningom och man stärks av dem. Alla går igenom detta något gång och nu var det vår tur, har haft jätte bra flyt hela tiden innan så vi kan inte klaga.
 
Vi är nöjda med våra 2 sista shower vi hade i dag i North Charleston så det tar vi med oss. Är jätte trött efter en rätt intensiv vecka med mycket jobb, opening night party, sigtseeing då det var en ny stad som har massor att bjuda på, nödvändig outlet shoppping och samtidigt ska jag försöka komma i gång med pluggandet. Så varit en rätt tuff vecka när det inte gått som vi velat dessutom..Men som sagt det har redan vänt och är nöjd med dagens shower och att vi trots ett tuff vecka han med att se Charleston som var en fantastisk stad vi gärna åker tillbaka till! Nu blickar vi framåt och ser fram emot 2 ledig dagar i Savannah som vi älskar! Mer uppdatering kommer när tiden finns till...
Ett litet smakprov från opening night party som blev lyckat!
 
 

North Charleston, SC!

Trots 4 års turnerande i USA är det fortfarande städer jag inte varit i som denna vecka. North Charleston ska vara underbart vackert. Min vän Lauren från D33 kommer i från south Carolina fast en annan stad men har gett mig tips på vad vi ska se och göra. Tyvärr bor vi ca 20 min i från downtown där det mesta händer...Samt en bra bit i från stränderna som är jätte vackra särskillt såhär års. Men vi bor mitt emot outlets så först på schemat står shopping!
 
Vi har vårat opening night party för denna tour i kväll vilket kommer att bli trevligt. Så hinner inte så mycket mer än att shoppa, ev. mathandla och sedan göra oss i ordning för partyt dag. Men vi är lediga både tisdag och onsdag så ska försöka ta oss in till downtown en dag och stranden en dag. Sedan har jag och Matvey våra första live TV intervju på onsdag i studio. Jag har gjort några radio intervjuer innan samt en på ishallen men aldrig i studio och inte tillsammans. Hoppas det går bra!
 
Det är läget för tillfället å mer uppdatering kommer när det hänt något roligt=) Har inga härliga bilder att bjuda på så tar en gammel igen men förhoppingsvis kommer det lite roliga i från North Chrleston senare i veckan.
Ofattbart men tänk att vår Japan tour var för äver ett år sedan...
 
Puss å kram på er och trevlig måndag på er alla!
 

Harmoni=)

 
Det skulle jag vilja påstå att jag är i just nu. Efter att ha rest jorden runt det senaste 1,5 året känns det skönt med ett lite lugnare tempo. Visst vi reser varje vecka här i USA med men vi är i samma land så inga längre reser och helt enkelt lugnare tempo. Denna vecka är riktigt lugn då det inte finns något speciellt att göra här men det känns sååå skönt. Vi hyrde bil 24 h så vi fick mathandling, gym och små ärenden uträttade då det är minst 4 miles till allt. Nu när det är klart är det lugn och ro som gäller innan vi börjar jobba i morgon. Endast 7 shower denna vecka (1,1, 3, 2) och sedan kort bussresa på söndag efter showen så skönt. Sitter nere i lobbyn nu och ska plugga lite efter att ätit god hemmalagad soppmiddag (borsh), varit ute i solen en stund och farit och flängt på förmiddagen. Insåg precis att jag känner ett skönt lugn i mig själv och ingen press på något sätt så säger Namaste! ( Se förklaring nedan).
 
Jag ser fram emot denna tour då jag hoppas komma i gång med lite pluggande samt vill jag träna mer yoga. Ska försöka gå på klasser och hitta yoga studios så ofta det går då det är något jag verkligen gillar. Det ger mig ett skönt lugn och välbefinnande och det finns många utmaningar där jag är redo att anta!
Arkivbilder från ett PR jag gjorde där jag bla. pratade om "health on the road" som har blivit mitt tema=)
 

Vad betyder ”Namaste”?

Namaste är en hälsningsfras. Kan betyda både hej och hejdå. Används i Indien och i många andra länder.

I yoga använder vi den ofta som ett sätt att avsluta klassen. Läraren tackar eleverna och eleverna tackar läraren.

Kan också betyda:

  • ”Jag tackar mig själv, min kropp och vi tackar varandra för det arbete som vi gjort tillsammans.”
  • ”Våra själar möts och ser på varandra.”
  • ”Jag bugar mig för det gudomliga i dig”.
  • ”När du är på den plats i dig, där allt är sant och jag är på den platsen i mig – då är vi en!”

Namaste är också en kroppslig ställning. En handrörelse. Ett sätt att hålla handflatorna mot varandra framför eller bakom bröstet.

 
 

Siesta Beach!

Vi kunde inte ha avslutat vår vistelse i Florida bättre än såhär:
Det var verkligen en kanon dag på stranden med lagom temperatur.
 
Nu har vi kommit fram till Florene, SC och man kan redan känna skillnad på luften och att det inte alls är lika varmt. Men betydligt varmare än hemma i Sverige är säkert då jag precis hörde från mamma att de har 6 grader och regn. Här lite halvmonligt och ca 20 grader så ganska behagligt. Inte varit ut en då vi fixat med att hyra bil och så. Vi bor nämligen i en typisk amerikansk stad där det bara är åkrar och inget runt omkring hotellet mer än några restauranger och mack. Ca 3-4 miles till mataffär och gym så värt att hyra bil för det så blir hämtade om ca 1 h. Då blir det vardags sysslor ala america=)
 
Innan dess ska jag försöka få lite pluggat. Har precis kommit i gång och det känns ganska bra. Måste säga att det är helt rätt att försöka börja här i USA för det är så ofta det inte är så mycket att göra. Som tex.här i FLorence då det inte direkt är sighseeing utan bara vardag som gäller. Samt resdagar kan man få mycket gjort som i går vid en 8 h bussresa... Jag hoppas jag inte börjat försent utan ska hinna med det, jag ska kämpa för det iaf!
Vi alla hade roligt på stranden i söndags med lite headstands av olika slag, (tror vi tjejer vann=)).
Yeah, here we go for a new tour! 2014-2015 will be a good one! 

Moving on!

Nu är vi helt klara med rehearsals och redo att ge oss ut på en ny tour. Vi reser i morgon med buss till Florence, SC (en resa på ca 8 timmar så det kommer att ta hela dagen), där öppnar vi på torsdag med vår första riktiga show för denna tour.
 
Vi blev inte så länge i Florida men han med en dag på stranden då vi var lediga i dag söndag. Blev en dag på Siesta beach, kanon väder hade vi och alldeles lagom temperatur så jätte nöjd!
Tjejbild med oss tjejer som var på stranden i dag=)
Detta har varit vårat hotell denna vecka.
Vi har varit lite onyttiga denna vecka med Ben and Jerrys glass en kväll och i går beställde vi pizza när vi var hem till Vicky och James, ( vi turnerade med dem våra första år och de bor numera här i Florida i jätte fint hus så hälsade på dem i går kväll).
 
Det blir lättare att vara nyttig och få ordning på vardagen när touren är i gång. Rehearsals är långa dagar och inte som vanligt så glad att det är över trots att vi inte var med från början..

Full fart!

Ja nu är vi i gång för fulla muggar här i Florida med rehearsals med D26B. Det är rätt långa dagar men inte på värsta viset då grovjobbet är avklarat. Vi har run thrues nu och sedan några genrep innan vi är helt klara. Var super Jetlag i går så var lite tufft på eftermiddagen men känns bättre i dag. Vi har presentations på lördag och alltid lite små stress att få allt klart tills dess. Vill ju visa vårat bästa då eftersom understadies bestäms efter det. Matvey är rätt tuff som coach på isen men som sagt tar vi bara oss igenom denna vecka så blir allt lättare efter det. 
Lätt att bli osams när det inte går bra sedan är jag lite små stressad av att inte kommit i gång med mitt plugg heller som jag så gärna vill, trött dessutom gör inte det hela bättre. Men som sagt bara att vara positiv och göra det bästa. Allt blir snart bättre och förhoppningsvis visar Matveys tuffa attityd resultat i framtiden. Man får se det i ett längre perspektiv helt enkelt...
 
Annars inget speciellt att berätta och inga roliga bilder att bjuda på då vi bara vistas i ishallen hela dagarna. Blir mer bloggande när jag har någet mer roligt att berätta!
 
Hoppas allt är bra med er alla i af!
 
Puss å kram

RSS 2.0