Registreringen klar!

Ja tack och lov ar antligen allt klart och jag ar fri, si sadar 2 dagar innan det ar dags att aka hem..Vi var i vag i gar igen till immigrationsverket och det tog val ungefar 4h..Gud vad papper det ska fyllas i i detta land och fingeravtryck och gud vet allt. Det ar verkligen inte bara att komma in i detta land + att i princip ingen pratar engelska. Det ar helt enkelt bara till att lara sig..=) sjalv ar jag uppe i ca 20 ord nu..Battre an inget men fy vad svart sager jag bara...
Vart nagot strul med isen i gar sa det vart inget, vilket var typiskt, vi var uppe till halv sju men anda gick dagen hur fort som helst pga av registreringen som tog sadan tid. Vi trande mycket lyft pa mark ist och det gick bra. Sedan var vi pa gymet och relaxade i bastu, turkisk bastu och bad efter det. Skont! Efter det en utsokt middag! Ja gud vad rysk mat ar god! Det ar nagot som varit toppen denna resa.
En liten kyrka utangor Matvey.

Kommentarer :

#1: Mamma.

Vad skönt att allt blev klart till sist. Efter en motig start på dagen blev den riktigt lyckad tycker jag det låter :)

God rysk mat låter härligt, tänk vad mycket Du får vara med om. Vilken fin liten annorlunda kyrka.

I går fick vi mycket regn, tänk om vi kunnat dela med oss lite till Er i Ryssland. Lite oroliga för Er... var rädda om Er, kram mamma :)

skriven

Kommentera inlägget här :