Puerto rico..

San Juan som är huvudstad i Puerto Rico är helt underbart, jag älskar detta land och kommer definitivt komma tillbaka! Människorna är hur hjälpsamma som helst och vill bara väl och stränderna underbara! Vi hade tur och fick hela fredag och lördag ledigt tackvare att vi var så snabba att lära oss (återstår att se hur mkt vi kommer ihåg när det är dags för is…=))

Fredagen hyrde vi bil och åkte till en annan strand som var jätte vacker. Sedan på kvällen när mörkret fallit gjorde vi en kanottur där man paddlade till en lagun. Det var en jätte mysig paddling, vattnet var helt blankt och massor av träd runt den lilla “vatten stigen” man paddlade på, läskigt med då an inte såg någonting... Det finns bara en enda väg in till lagunen vilket gör att en speciell bakterie kan leva där. Den gör att allt som rör sig i vattnet ser ut som kristaller, skit höftigt! Det finns 5 laguner i världen och 3 av dem är här. Det var en toppen dag! Under Lördagen var vi in till Old San Juan som är en jätte mysig del. Gamla fina hus med många mysiga butiker. Sedan stranden ett tag  (måsta ta vara det sista på havet…) på kvällen åt vi middag på en mexikansk restaurang, jag älskar mexikansk mat och Margheritas! Så vi fick allt till några härliga dagar trots allt jobb..Nu är det fokusera igen som gäller då det snart är dags för träning och show..Men först en ledig dag innan det drar i gång!

Skickar här över lite sol och värme till er alla i Sverige för det vet jag att ni saknar…=)

Kommentarer :

#1: Agneta

Läget är bättre hör jag!

Kram Agneta

skriven
#2: Maja

Härligt det låter sofie! Hoppas du kan ladda upp lite bilder från kanotturen :-)



Ps. Siri tog denna gången din plats på KISS konserten.. och härjade runt lika mkt som du(och jag) gjorde för två år sedan!! :-)



Puss o kram

skriven
#3: Mamma.

Ja visst saknar vi sol och värme nu.

Synd om jag missade dig på skype i kväll, uppe lite till och kollar. Helt slut efter 13 timmars städning i dag men snart så är det sommarlov :)

Kan precis hälsa från Elly, Billy hälsade att du måste vara riktigt försiktig i Venezuela.

Blev riktigt bra i Puerto Rico innan det var färdigt :)

Lycka Till med showandet nu!!!

Massor av kramar från dina nära och kära genom mamma.

skriven
#4: Ragnarsolveig

Excellent site!

skriven

Kommentera inlägget här :