Girls party!

Ja i går kväll hade vi girlsparty här i Montreal. Vi har det en gång per år för alla pengar vi samlar in av alla fall vi gör. Varje gång man ramlar i showen får man nämligen betala 1 dollar + att vi spelar lite olika spel under tiden för att få i hop mer pengar. Vi hade först förfest i en av tjejernas rum sedan var vi på komedyclub för att avsluta med disco. Det var en lyckad kväll!

Innan på dagen han vi med sightsing, lägger upp bilder när jag får tid så får ni då se vad vi såg. Nu är showerna i gång så bara tuta och köra...Får se om det blir tid för något firande i morgon då det är min födelsedag..Men man blir ju bara äldre så det är inte hela världen..Unnade mig en massage i dag iaf då jag vet att det ska bli en super speckad vecka. Det var skönt  men inte den bästa..Men det kan man aldrg veta i förväg..

måste kila,
puss och hej

Kommentarer :

#1: Mattis,Eva och Anders

Hej Sofie grattis på födelsedagen!! Hur har du det i vart du nu är?? Här i segersta är det jätte mycket snö! Det känns som att det snöar hela tiden. Det börjar räcka med snönu. Ha en bra födelsedag kram oss på HEA <3<3 8)

skriven
#2: Mamma.

GRATTIS!!!

Vad är det i luften som surrar.. jo det är bara vi hemma i Bollnäs som hurrar :) Ett fyrfaldigt leve för våran Sofie, hon leve hipp hipp HURRA HURRA HURRA!!!

Hoppas Du får en bra dag, lite fira måste Du hinna med, åtminstone öppna vår lilla present... Du får unna dig något extra när det blir lite lugnare :)

Kramar i massor från mamma, pappa, lillebror Pontus o lille Tyzon.

Tänker på dig så mycket så det borde kännas ända till Canada.. PUSSSS :)



skriven
#3: Sofie

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN SOFIE! Hoppas du har haft en underbar dag. Kramar

skriven

Kommentera inlägget här :