Lake tahoe!

Den 2:a djupaste alpina sjön i nordamerika på ca 500 m samt den 26:e största sjön i volym med 150.68249 km3. Naturen är otroligt vacker runt omkring och vägen runt sjön går genom berg och dalar. Vi körde bara en liten bit runt den då det tar för lång tid att köra hela och vädret var inte det bästa...Det blåste som bara den och vintern är på väg på riktigt nu...Men vi fick se lite iaf och hann grilla korv efter vägen fast det var super kallt!

Väl hemma har jag nu varit nere i SPA:t och värmt upp mig lite medan Matvey lagat soppa. Passar bra såhär på kvälls kvisten när man hör vinden viner utanför fönstret. De har lovat snö i morgon så tom vårat PR tidigt är inställt pga av vädret..Vi får se vad som väntar.

Här följer lite bilder, dock ej så många bra då det var för kallt och blåsigt..Vi njöt mest av utsikten från bilen=) som för övrigt var en snygg nissan. Jag har verkligen blivit bättre och säkrare på att köra, men det är väl som allt, träning ger färdighet=)

Irina och Alex var med oss, ett ryskt par.

Vacker utsikt!

Kings beach


Killarna fixar grillningen=)

Kommentarer :

#1: Agneta

Vilka vackra bilder, det ser ju inte ut som att vintern är på väg när man ser dem! Tänkte på dig idag när jag gjorde en lövkrans, den blev ju inte lika fin som de du alltid gjorde.

Kram Agneta

skriven

Kommentera inlägget här :