Nagoya!

Här är några bilder från Nagoya:
 Första kvällen på väg hem från mataffären.
Nagoya TV tower, en symbol för staden
Promenad en kväll till big camera för att köpa kamera men det visade sig att det var billigare att beställa online så vi gjorde det i tisdags och den var här i dag torsdag. Det blev den nya canon 100 D som är jätte lätt. Kom ut i april. Tog mig en promenad i kväll för att testa den lite och den verkar super bra. Så småningom kommer det bli riktigt bra bilder!
 
Dags att sova nu, börjar vår 9 pack i morgon, 3 dagar med 3 shower per dag. Det är snart en baggis för oss, klart man är trött men helt kommit in i det tuffa schemat nu och att det är så varmt att man bara kör på. Måste säga att det går riktigt bra och att det är jätte skoj! Älskar verkligen vad jag gör! Man blir så uppskattad för allt man gör och man gör så många barn glada samt ger dem minnen för livet. Härlig känsla att åka på isen måste jag säga så det känns toppen! Man blir i härlig form med, förbränningen är i gång 24 h=)
 
Hoppas allt är bra med er alla!
 
Natti natt
 

Kommentarer :

#1: Agneta

Så roligt att få se allt du får uppleva. Kramar

skriven
#2: Sofie

Ja det är verkligen en stor upplevelse att vara här så försöker dela med mig så gott de går :-) Hoppas allt är bra i Skåne! Puss kram

skriven

Kommentera inlägget här :