Vårat hotell i Boracay!

Vi bodde på Fairways and Bluewater Newcoast Boracay som ligger på östra sidan av ön. Dvs. andra sidan mot för kända white sand beach där station 1, 2 och 3 ligger samt D mall. Det är liksom centrum för ön där allt händer. Det är jätte turistigt och massor av folk. Men som Maja sa, så länge man slipper alla scandinavier så känns det ändå rätt bra och det stämmer för det är mest Asiater. Nog för att jag träffade på en del svenskar medan vi var där.
 
Gillade att vi inte bodde mitt i smeten för var jätte lätt att ta sig dit med trycycles som används som transport medel runt hela ön. Det är mopeder med sidovagnar. För 100 pesos (ca 14 kr) åker vi mellan vårat hotell och D mall. Samt har hotellet free shuttle som också går dit. Vill man ha liv och rörelse ligger man där på stranden men om man vill ha lugn och ro var vi vid vår egna pool/strand och åkte in dit på kvällen. Eller så tog vi ett mysigt bad i bubbelpoolen/poolen i mörkret efter en dag på stranden. VI hade 2 pooler på vårat hotell. Här lite bilder från hotellet:
Vi bodde på en golfbana så utsikten var väldigt grön och fin.
Här åt vi frukost varje morgon.
Varje hus har namn, vårat hette Maria.
Vårat rum, 2 sängar men det var breda nog att vi fick plats i en=)
Utsikt från rummet ut över golfbanan.
Våran balkong
 
Vårat hotell var så stort att de var shuttle och caddys som körde inne på området om man var lat men från vårat hus till stranden max 5 min att gå och 3 till lobbyn/frukosten så vi gick oftast. Jag kan rekomendera vårat hotell om någon funderar på boende i Boracay!
 

Kommentera inlägget här :