Allsång på skansen!

Det tittade jag på i kväll under middagen som besod av ris med pinnar..Inte den rätta kombinationen men det funkade=) (Vanlijglass med jordgubbar läter bättre=)) De har jätte mycket färdiglagad mat i mataffärerna som är packeterat fräsht för varje dag så vi kör mycket sånt denna vecka. Ingen tid och ork till att laga + att vi inte skaffat matlagningsgrejer än utan gör det nästa vecka. Finns mataffär precis intill både hotellet och ishallen så enkelt att köpa när som helst. Varje kväll säljer de ut allt som är över till halva priset då allt ska bort då det lagas nytt dagen efter. I går kom vi för sent så då blev det nudlar till middag. I USA kör många också med färdiga nudlar för det är snabbt och enkelt men jag hatar det så vi äter aldrig det, inte ens i nödfall längre. Var nog över 2 år sedan jag hade det senast. Men här finns det massor att välja på i olika det slag, Måste säga att det var mycket bättre men ändå ingen höjdare direkt. Vi sa första och sista gången till middag iaf. Så kvällens måltid var betydligt bättre!
 
Vi körde igenom hela showen i dag som den ska vara med allt och det gick bra. Första gången vi körde vårat nummer till musik och med lyft och kändes rätt bra. Långt i från topp men känns att det finns där så bara att köra på så sitter det tills premiären nästa fredag. Vi har många genrep innan dess så förhoppningsvis går det bättre med japanskan för varje gång för den satt inte helt..Tycker jag tränat och vi har tolk som hjälper oss så nummren ska passa till vad vi säger, ( många gånger kommer orden i olika ordning och rörelsen till just det ordet stämmer då inte) men det går så himla snabbt...Men bara att träna på.
 
Vi har 2 dagar till av reharsals sedan presentations på måndag innan vi reser vidare till Sapparo. Ledig tisdag för att sedan ha reharsals där med full utrustning onsdag och torsdag och sedan fullt genrep fredag innan premiären på kvällen. Så blir långa och intensiva dagar framöver men bara att bita i hop. Måste säga att det känns bra och kroppen och knoppen känns bra. Ska försöka fortsätta sova bra så har man lite att ta av sedan när det blir tufft.
 
Trevlig helg på er alla!
 
P. S Den som vill skypa passar det jätte bra på kvällarna när vi kommer hem efter ca 18-19 vår tid då vi oftast bara tar det lugnt på hotellet (skiljer 7 h och vi är före). Kom hem i bra tid i går och idag så då han vi på japanskt gym vilket var skönt. Kommer nog bli dåligt med sådant i framtiden då vi har tufft schema + att det är ovanligt med gym här i Japan. Men som sagt vi åker  mycket skridskor så får träning ifrån det + att vi har lite vikter och så sedan med oss på showen så vi får köra på ishallen. Återstår att se hur den nya vardagen blir här i Japan för den lär bli annorlunda som vi redan nu känner av. D.S

Kommentera inlägget här :