Då var riktiga premiären avklarad och det gick toppen!

Nu har vi avklarat en vecka med show och det har gått bra. Kändes jätte bra att äntligen få öppna då reharsals är slitsammare. Vi hade 1,3,3,2 shower denna första vecka så 9 totalt på 4 dagar, rätt tuff start med tanke på att vi varit i gång länge utan ordentlig vila. Men ändå är detta bara uppvärmning för mer kommer....De närmaste veckorna kommer att bli tuffa! Många shower och fruktansvärt varmt. Var jätte varmt även denna vecka, svetten rinner utan att göra något så i slutet av showen är man inte så fräch än mindre efter en dag med 3 shower och ingen dusch...Värre än så blir det då vi är i norra Japan nu och åker till Tokyo i morgon där det är ännu varmare och ännu fler shower. 14 st på 4 dagar, de ni..
 
Men som tur är får vi otroligt fin uppvakning av publiken efter varje show. Efter finalnumret är det inlagt mer musik och det blir en blommcermoni, alla barn kommer fram till isen och ger alla åkare blommor för att visa deras uppskattning till oss. Blommorna är inte att leka med, jätte fina buketter! Eftersom Rapunzel är den senaste prinsessan är hon väldigt populär och kan tänka mig ännu mer här i Japan då det är ovanligt med blont långt hår. Jag får hur mycket blommor som helst. Ja helt ofattbart första gången. Tyvärr blir det så mycket blommor att man inte vet vad man ska göra med dem alla. Ja tar hem så mycket det går för inte var dag man har levande blommor i överflöd. Matvey är inte lika glad i dem då det kanppt finns plats för annat, ( rummen är ju jätte små till på köpen) men har får stå ut, åtminstonde de första veckorna när det är nymodigt=) 
 
Såhär vackra är blommorna.
Utmattad kille efter en lång dag!
Mina allra första blommor jag fick efter första showen.
 
I morselämnade vi väskorna utanför rummet och de ser vi i morgon igen i Tokyo. Vi har en ledig dag här i Sapparo i dag innan vi flyger till Tokyo i morgon. Första showen där på lördag så skönt med 4 dagar ledigt=) De ska vi ta vara på!
 
 

Kommentarer :

#1: Mamma.

GRATTIS till alla blommor!!!
Spännande med Tokyo... men se till att hinna vila lite också ;)
Massor av kramar från oss som följer Er på avstånd hemifrån <3

skriven

Kommentera inlägget här :