Tokyo is crazy!

Ja det är allt jag kan säga...Har aldrig varit i en sådan stor stad...Vi var upp i Tokyo skytree första dagen vi kom fram och utsikten var bara wow...Inte konstigt när det bor lika många människor i Tokyo som det gör i hela sverige...Tokyo skytree är världens andra högsta byggnad på 634 m och världens högsta TV torn. Tokyo skytree öppnades 2012 för allmänheten. Tyvärr var det lite dimmigt så utsikten var inte den bästa. Men några bilder blev det iaf och som sagt utsikten är inte att leka med=)
 
Eftersom staden är så himla stor tar det tid att se allt. Ja ingen chans att hinna se allt man vill. Vi har varit på gående fot i princip hela tiden och ändå bara sätt en liten del..Men som sagt det är så stort att bara strosa runt är wow..Kommer mer uppdatering eftersom med bilder när jag får en minut över...
 
Var i väg på principal ice i kväll då vi börjar med 3 shower i morgon...Ja lika stort och crazy som Tokyo är är vårat schema så man måste verkligen vänja kroppen att köra i 110 hela tiden och sova mindre..Ska sova lite nu iaf så hörs vi mer!

Kommentera inlägget här :