4 städer i Kanada på en vecka...

Denna vecka är mer häktiskt än vanligt. Flög i går från Winnipeg till Toronto, spenderade en natt där, tåg till Hamilton i dag för att göra en dags utflykt till London i morgon...Ja hinner verkligen med mycket denna vecka, verkligen tacksam för de jobb vi har som ger den möjligheten!
 
Vi hälsade på Irina och Alex som vi tourade med förra året samt Whitney som jag var god vän med på classics. Jätte skoj att få träffa dem. Vi gick på en bar/restaurang intill där Disney alltid håller till när de uppträder i Toronto. Efteråt umgicks vi på hotellet. Kan tycka att en natt är lite och att det är stressigt men en snabbt miljö ombyte kan göra mycket liksom träffa nya männsikor och inte samma vi ser varja dag....Glad att vi fick till det. Vi spenderade sedan dagen på ett jätte bra shoppingmall innan vi tog tåget till Hamilton. Toronto är en mycket trevlig stad!
 
Nu måste jag sova för i morgon bör det av mot konståknings VM. Vi ska se par korta och herrar korta. Ska bli spännande att se på plats vilket inte händer ofta.
 
Whitney, jag och Irina på The Loose moose

Kommentera inlägget här :