Morgon yoga!

Blev det i dag när jag vaknade. Tycker inte om att träna hårt på tom mage men lite yoga innan frukost är underbart! Man liksom känner sig lätt och mjuk som en fjäder efteråt och full av energi för resten av dagen samt smakar frukosten ännu bättre! Blev banangröt toppat med blåbär och mjölk, kaffe och färsk frukokt. Vi plockade en charronfrukt från ett träd för ett tag sedan som har legat och mognat och nu var redo (vet inte hur man stavar men den söta orangefärgade frukten iaf) samt en clementin, de är så himla goda nu då det är rätt årstid för dem.
 
Började gå igenom väskorna i går för att se om något kan kastas, skickas hem eller lämnas i vår lockbox innan det bär av mot Kina på tisdag. Har ju inte behövt väga väskorna på 3,5 månad så gäller att ha koll på läget nu igen. Men tror det ska går bra. Passar bra att göra det då Fukuroi är ett litet ställe som jag sa innan och inget speciellt att göra. Men det är jätte skönt måste jag säga. I går sov vi länge, år lång frukost och bara mös hela dagen. Rummen är väldigt gamla, dock inte så små som vi trodde så fick till det riktigt hemtrevligt med ljus och en pumpaskål fylld med godis då det är halloween snart=). Vi kollade film och åt godis i går kväll, smaskens! Känns att hösten är här och högtiderna närmar sig, love it!
 
Dags för isträning i dag sedan premiär i morgon med 3 shower och 2 söndag. En mycket lätt sista vecka här i Japan så ska inte klaga...
 
Blir inga roliga bilder från denna vecka då inget speciellt finns att fota men här är 2 från Hiroshima när vi var och testade Hiroshima style Okonomiyaki. Skillnaden frås Osaka style är de lagar framför dig och ingredienserna ligger på lagar istället för blandat. Det var ok dock ingen favorit. En blandning mellan omelett och lasagn kändes det som...Har försökt testa så mycket mat jag kunnat då det är en del av att upptäcka ett nytt land men inget fan av japansk mat kan jag säga och kommer inte sakna det! Den bästa maten är de Matvey lagar hemma=)
 
Var verkligen ett lokalt ställe! Denna kvinna var så böjd i ryggen och måste la lagat Okonomiyaki hela sitt liv...
 
 

Kommentera inlägget här :