Onsen!

Blev ett besök på onsen i kväll och det var underbart! Detta onsen var riktigt bra, flera olika pooler, bubbelpooler med olika massagestrålar så man kan gå igenom hela kroppen genom att flytta runt, bastu, ångbastu, utomhuspooler i mysig trädgård och en härlig relaxbänk i trä med utsikt upp i himlen. Man kan även boka massage men var fullt så funderar på att komma tillbaka på måndag efter alla shower och ha massage och spa:a igen. Man blir så himla relaxad och härlig känsla i kroppen och oftast sömning men blev riktigt pigg denna gång i stället och känner mig full av energi och vill inte sova fast det nu är sent. Sitter vid datorn lite och äter super goda clementiner så länge och väntar på att blir mer trött...Clementinerna är super goda och smakar som de gör i Sverige när de kommer på höstkanten, mums! Ja tänk även hösten har bra saker med sig och kan vara riktigt mysig och inte bara mörk och tråkig!
 
Innan i dag hyrde vi cyklar och cyklade runt staden som inte har något speciellt att se. Blev stopp på starbucks för lite kaffe och relax innan vi var på gymmet. Hade tur även denna vecka med bra gym vid arenan för ca 4 dollar/gången så där blir det fler besök! Kändes lite allmänt deppigt i går när vi kom fram hit till Toyama, halvdant väder, rätt små rum, inget speciellt att se, trodde det inte fanns gym och internet är långsamt. Men vi bet i hop och gjorde det bästa av allt, blev utsökt middag lagad av Matvey och det blev höjdpunkten för dagen och bäddade för yttligare en bra dag i dag. Ja man måste påminna sig själv om att det alltid finns något att vara glad för, även i de svåra stunderna. I bland är livet inte enkelt men vissa dagar rullar allt på toppen som i dag. 
 
Ja tänk så är det=) Hoppas ni alla mår bra och njuter av vad hösten har att erbjuda i stället för att se bakåt och sakna sommaren. Alltid blicka framåt!

Kommentarer :

#1: Mamma.

Härligt... skulle så gärna vilja besöka ett onsen ;)
Du är så förnuftig Gumman <3
Puss o kram mamma <3

skriven
#2: sofie

Tack mamma! Ja du skulle verkligen vara med, tänker på dig varje gång ska du veta! puss kram

skriven

Kommentera inlägget här :