Vanlig dag..

Har det varit i dag med frukost, följt av ett bra gympass, lunch, kaffe och skype med kära mamsen föra att sedan i väg och jobba några timmar. Vi hade reharsals, class och principal ice, det gick helt ok. Liten is denna vecka men det var det även för 2 veckor sedan så inte så ovant. Rätt van att gå mellan stor och liten vid detta lag då vi åkt på både och mycket.
 
Vi är nu hemma och Matvey lagar middag, soppa blir det. Vi lagar alltid en soppa på fredag kväll och äter då vi är hemma i hyfsad tid och äter middag hemma och sedan är det lämplig mat att ha med sig till lunch under helgen när det är 3 shower. Vill inte äta något tungt när man åker skridskor men ändå måste man äta bra så man orkar så hemma gjord soppa är toppen! Dessa soppor varierar vi mellan:
 
Borch, Solyanka, chicken nuddle soup, chicken gnocci, potato/bacon, gulasch och tomatsoppa fast den kör vi färdiglagad då vi hittat ett märke ( normalt i USA) som är helt ok. Sist men inte minst meatballsoup som vi säger som står på schemat denna gång. Det är potatis, egengjorda köttbullar, broccoli, morätter och lök. Ja det tar oss några veckor att gå igenom alla så ingen fara att vi blir trötta på dem trots att vi äter det en gång i veckan=)
 
Har 3 shower lördag och söndag och 2 måndag sedan reser vi på onsdag till Japans sista stad.
 
Avslutar med några bilder från vår cykeltur runt Toyama i går.
Jätte många olika kanaler runt om i staden.
Toyama castle
shopping plaza
Fika paus på starbucks=)
Ännu en Arcade
Jätte mysigt vid ishallen med vatten och fin utsikt, (gymmet ligger även här).
 

Kommentera inlägget här :