Takamatsu here we come!

Är på resande fot och som vanligt är det genom berg och dalar så internet är inte det bästa..Har precis stannat till så passar på att skriva ett snabbt inlägg. Vi har enkel resa på ca 4 timmar totalt med stopp så det är skönt. Vi var nämligen och bowlade en sväng i går kväll och firade Tomas som fyllde år. Blev Kareoke efter det så blev sent i säng så lite trött i dag...Men det är ok då vi bara reser ändå och tror det inte är något speciellt att göra i Takamatsu så blir en lugn dag med mathandling och så när vi kommer fram. Börjar med första showen i morgon kväll så principal ice innan dess. Ja undra hur det känns att bara ha en show, inte hänt innan här i Japan.. Vi har en vanlig "USA" vecka med öppning torsdag med en show sedan 2 fredag och 3 lördag och söndag. 
 
 
Vill passa på att gratulera Maja och Richard till deras tillökning i familjen, en liten Simon har fötts och Alvin har blivit storebror. Hoppas ni alla mår bra, längtar så att få skypa med er och se den lilla krabaten...
 
Mer uppdatering följer från gårdagen, var en mycket intressant och lärorik dag så en del foton att ta hand om men lovar att det kommer!

Kommentera inlägget här :