Kontrakt!

Nu har vi skrivit ett 1 -års kontrakt inför nästa tour. Vi stannar kvar på denna show, D26B Treasure Trove och kommer att turnera i USA. Vi börjar 22 September i Florida med 2 veckors reharsals, börjar med show i south Carolina och turnerar mycket i sydöstra USA med en sväng upp till Toronto och CT. Vi är klara med USA 22 Februari, lediga fram till 13 april då vi börjar i Sydamerika fram till 9 Augusti. Vi ska till Brazilien, Argentina och Chile. Det ser vi fram emot!
 
USA touren är inte den bästa och vi har varit på de flesta ställen men den delen är rätt kort och vi ser fram emot sydamerika som är toppen! Vi tycker om vad vi gör och detta är en mycket bra show där vi kan jobba mycket på understadies för andra roller så vi är nöjda. Hade varit roligt med en förändring men tror detta blir bra. Ska allt bli lite skönt att komma tillbaka till USA efter över ett år i Asien och nu Australien och NZ. Det tar på krafterna att vara på nya platser hela tiden då det alltid finns något att se och göra. Som tex nu när vi är Auckland för första gången och det spöregnar och blåser och man helst av allt bara vill stanna inne och slappa..Men jag ska ge mig i väg en sväng innan det är party time i kväll..
 
Har varit i väg och gjort amerikanska visum i morse och det gick jätte smidigt denna gång så de borde vara klara att hämtas i morgon redan. Skönt att slippa tänka på det hemma i Sverige.
 
Bara 2 veckor kvar nu och sedan hem till kära Sverige i en månad, hoppas på att få lite sommar så spara lite åt mig med!
Längtar efter er mamma och pappa och en härlig middag på altanen=) Snart så, nedräkning nu!

Kommentarer :

#1: Mamma.

Gissa om mamma o pappa längtar efter Dig Gumman... <3
Välkommen Hem och hoppas och tror att Du hinner ha lite sommar tillsammans med oss... härlig middag kan vi lova :)
Puss o kram Gumman från mamma o pappa <3

skriven
#2: Agneta

Kanske det hinns med en tur till Helsingborg? Om inte får vi höras i telefon.

Kramar Agneta

skriven
#3: Sofie

Hej på er! Ja jag längtar allt hem lite och efter lite sommar...Hoppas hinna med så mycket som möjligt dock inte säker på om hbg hinns med. Tänker göra ögonoperation så får se hur det går efter det. Men hör av mig på telefon iaf Agneta! kramar

skriven

Kommentera inlägget här :