Made it safely!

Nu är vi framme i Stockton, Kalifornien efter en resa på 27 timmar. Det blev långt och segt på slutet då vårat sista flyg blev försenat och sedan när vi kom fram var Matveys väska trasig så vi måsta vänta och fixa det. Men det löste sig och Matvey får en ny väska och vi kom fram till hotellet välbehållna. Det blev middag på hotellet och sängen!
 
Somnade helt utmattade 22.30 och vaknade 9.00 i morse. Forfarande trötta men skönt att vi är inne i rätt tidsschema på en gång så bara att vila upp sig nu och ta vara på dessa 2 lediga dagar innan vi börjar jobba på torsdag.
 
Har precis ätit frukost som är gratis denna vecka. Träffade på lite gamla kompisar så vi satt och pratade länge och ska nu i väg och handla. Måste säga att jag faktiskt ser fram emot veckans mathandling...Efter att ha varit i Asien i 7 månader så ska det bli skönt med en mataffär vi känner igen och rutiner vi är vana. Det är väl det och gym som står på schemat i dag. Samt lite träning av de nya nummer vi måste lära oss till denna show (har videos att förbereda oss med) och bara slappa. Inget märkvärdigt men en helt ok dag som jag ser fram emot!
 
Solen skiner för övrigt och det är ca 12 grader varmt här i Stockton så kan verkligen inte klaga på vädret..
 
Just Smile and be happy! Life is to short to throw to the dogs....
 
 

Kommentera inlägget här :