Welcome to Melbourne!

 
Detta är vårat mysiga rum denna vecka. Till det badrum med dusch, en balkong och ett litet kök. Ja en och en halva skulle jag vilja säga då köket är i hallen och allt är öppet. Men ugn, micro och spis finns så allt bara litet. Men  mysigt på samma gång. 
 
Vi reste i morse från Brisbane till Melbourne, flyg på ca 2,5 timme. Kom fram till hotellet ca 16.00, vi gick då och kollade in ett outletmall men det var inget vidare så fortsatte vidare mot Coles och mathandlade. Matvey gjorde sedan hemmalagade hamburgare och potatis i ugn som han älskar (ja jag med för den delen särskillt när man är vrålhungrig=)). Jag har nu bakat amerikanska chocolate chip cookies som vi ska testa på när vi kollar film. Är super trötta så blir en lugn kväll. Har sedan principal ice i morgon kväll och sedan börjar showandet på torsdag. Vi har 2, 2, 3, 3 + 2 shower här i Melbourne så blir mkt jobb och tyvärr lite sightseeing. Men ska försöka oss ut en sväng i morgon och se något iaf!
 
Annars är allt bra, internet verkar ok än så länge så ska försöka uppdatera med mer bilder denna vecka, har massor att bjuda på!
 
 
 

Kommentera inlägget här :