I got a dream...

En dröm som nu snart är slut...Känns nämligen som att jag lever i en dröm just nu och snart är det dags att vakna upp. Vi har det så himla bra här med D33, älskar showen, massor av härliga människor och roligt att utforska UK! Sorgligt nog gjorde vi vår sista show i dag som Rapunzel och i morgon är det vår sista dag med gänget. Fast vi har jobbat mycket och många långa dagar och lite sömn har jag ständigt ett smile på läpparna och får massor av energi så fort jag går ut på isen. Showerna har gått jätte bra och vi är super nöjda så vi får ta med oss minnen och det är bara att drömma vidare..=) Det är aldrig goodby utan see you later!
 
Vi stannar 2 dagar i Dublin på lite semester innan vi flyger hem på onsdag för att stanna till i Stockholm en natt och göra visum till Brasilien. Så vi har lite mer tid här att varva ner och smälta allt vi varit med om och tänka tillbaka på alla fina minnen.
 
Tack för denna gång D33!
Matveys mamma hittade denna video på youtube. De går att se ett litet smakprov på vad vi gör här i showen när vi är Rapunzel, kolla mellan 6.10-9.10=).
 
 

Kommentera inlägget här :