Day 5 in Buenos Aires!

Efter att ha sett väldigt mycket av Buenos Aires återstod de lite äldre distrikten, La boca och San Telmo. Vi började med att ta oss till Caminito och strosade runt en stund. Det är känt för sina färgglada hus och tangon. Själva distriktet i sig var väldigt litet och kändes väldigt turistigt (La boca är större men väldigt fattigt och inte så lockande att gå omkring i) så vi blev inte kvar länge men det kändes ändå som ett måste då det är vår första gång i Buenos Aires. Efter det åkte vi till San Telmo där jag hade läst om coffee town med bästa kaffet i BA. Efter lite letande hittade vi coffee town som låg inne i en marknad. Kan säga att kaffet var utsökt! Så återigen en lyckad dag som avslutades med en sista Argentinsk middag på kvällen intill hotellet med grillat och rödvin.
Caminito ("little walkway" or "little path" in Spanish) is a street museum and a traditional alley, located in La Boca, a neighborhood of Buenos Aires, Argentina. The place acquired cultural significance because it inspired the music for the famous tango "Caminito" (1926), composed by Juan de Dios Filiberto.    
Great coffee at coffee town in the market in San Telmo. San Telmo (one of the oldest neighborhoods of Buenos Aires, this area is characterized by well-preserved 19th-century architecture).

Kommentera inlägget här :