Sendai!

Då var vår första vecka i Japan med D33 avklarad. Vet inte riktigt vart jag ska börja då jag har så mycket att berätta, inte gjort så jätte mycket men vill så gärna dela med mig av känslan jag har att få uppleva detta speciella land igen men det är svårt då det är så många intryck man får, små som stora men det är bara WOW att vara här igen. Man måste uppleva Japan själv för att helt förstå hur det är och jag är evigt tacksam att ha möjligheten att jobba här under en längre tid igen, vilket är är helt fantastiskt. Men jag ska göra mitt bästa och berätta och delge mina upplevelser så gott jag kan under de kommande 3 månaderna vi har här i Japan!

 

Första veckan har gått bra och det känns jätte bra att vara tillbaka med D33b på riktigt denna gång. Jag ser verkligen fram emot denna tour som har börjat helt perfekt. Älskar min roll och mitt showtrack, gänget känns jätte bra så tror vi kommer att ha mycket skoj tillsammans och jag ser fram emot att jobba vilket är lovande då det kommer bli många och långa dagar (känns så himla bra nu att jag inte ens oroar mig för att det kommer bli mycket jobb och svettigt framöver). Det var allt lite svårt med japanskan till en början och Rapunzel har massor av dialog men det blir bättre och bättre och känns redan ok. Det finns rum för förbättring vilket är skoj då vi ville ha en utmaning.

 

Japan är ett helt fantastiskt land, med fantastiska människor som ej går att beskriva med ord hur trevliga, hjälpsamma, arbetsvilliga och omtänksamma de är. Vi blir så väl behandlad av alla och otroligt omhändertagen. Blom ceremonin efter varje show är ett bra exempel på det, då vi efter varje show får oändligt med fina blom buketter av alla barn som kommer fram till oss. De är jätte vackra buketter! Publiken är väldigt tyst av sig under showen och klappar endast händerna väluppfostrat (ja som natt och dag i från Sydamerika där man tror taket ska lyfta av hur högljudda de är vilket en upplevelse i sig) men med blom ceremonin efteråt känner mig sig så himla hedrad, ja en fantastisk känsla när man är på isen och jag inser verkligen hur mycket jag älskar vad jag gör! Servicen i Japan är alltid toppen, alla människor jobbar hårt vare det är som städare eller något annat. Frågar du efter något springer de så du får det så snabbt som möjligt. Språket är ett problem men de är villig att gå med dig dit du ska, ja en gång stängde en man sin affär för att visa oss vart vi skulle då vi frågade efter vägen. Jag är så impad av hur rent och fint det är, man behöver aldrig vara orolig för att gå på en allmän toalett, alltid garanterat rent! Onsens (de japanska badhusen) är något jag saknat, det var ett litet på hotellet i Sendai,jätte lämpligt och så himla skönt! Restplatserna i Japan som vi stannar vid när vi bussar är fantastiska liksom hela bussresan, vi reser alltid dagtid i japan så man hinner se vilket är toppen. Ja så mycket jag skulle kunna berätta...

 

Otroligt många minnen börjar komma tillbaka i från 2 år sedan då vi var här. Vi bussar till Tokyo nu som är vår nästa stad och tittar igenom gamla bilder för att komma i håg vad vi gjorde förra gången. Jag ser fram emot att få uppleva allt detta igen i en lite mer avslappnad atmosfär denna gång då första chocken lagt sig. Skönt att inte behöva göra allt denna gång då vi hann se och uppleva mycket förra gången utan kan ta det lite lugnare denna gång och bara njuta av att vara här. Sedan finns det självklart jätte mycket nytt vi kan uppleva då det är ett fantastiskt vackert land som har mycket att erbjuda.

 

Vi hade 2 lediga dagar i Sendai efter vi var klara med showerna innan avresa mot Tokyo. Då var ett stort gäng i väg till ett vattenfall en bit utanför Sendai. Dit hade jag inte varit så passande perfekt att hänga på. Sendai är ett bra shoppingställe med så självklart passade vi på att införskaffa oss allt möjligt nödvändigt som vi saknat=)

 

Ledsen att det blev ett jätte långt inlägg men så fullt upp hela tiden så passar på att skriva av mig nu under bussresan då jag inte har något bättre för mig=) Här är lite bilder i från Akui falls.

Vandring genom skog för att se vattenfallet
Här är det=) 
Det är så himla magiskt grönt och vackert!....Och varmt.....
Mata inte aporna men tyvärr såg vi inga...
Närmare kom vi och slutade med att nästan alla badade med kläderna på.. En tjej ramlade i som var starten på det hela. Jag nöjde mig med fötterna men det var svalkande det med=)
Hoppade från klipporna gjorde de med.
Jag bara satt och njöt och tittade på=)
 

Kommentarer :

#1: Mamma.

Verkar helt fantastiskt!!! Tänk att få se och uppleva lite av Japan med Er... och de japanska badhusen det vore nåt för mig det... ;)
Massor av kramar Gumman från mor o far <3

skriven
#2: Maja

Hej!

Så kul att läsa ditt inlägg (som inte var för långt :-)) om Japan för mig som aldrig varit där. Känslan lyckades du förmedla :-)

Kramar från oss alla (varit en vecka i Malaga allihop och tur är det för i Sverige är det riktigt kallt nu :-( )

skriven
#3: Irina Bernebring Journiette

Åh! Alltid lika kul att läsa! Blir sjukt sugen på att åka till Japan! Ser fram emot att läsa mer :) KRAM

skriven

Kommentera inlägget här :