Travelday!

Vår resa till Japan är full gång. Vi är lite drygt halvvägs med mellan landing i Houston, Texas. Vi har 5 timmars layover här så passar på att uppdatera bloggen och mitt facebook album i från Argentina (ursäktar att det kommer så många inlägg på en gång..)
 
Ooops nu är det snart boarding så fortsätter i Tokyo.
 
En lång resa börjar nu närma sig sitt slut. Vi är framme i Tokyo, har några timmars layover här innan sista flygningen på ca 1,5 h till Sendai. Vi är framme där ca 20.00 lokal tid och vi är 7 timmar före svensk tid. Vi har en tidsskillnad på 12 timmar från Sydamerika så får se hur det går med vår jetlag...Vi är helt lediga i morgon tisdag sedan blir det heldagar onsdag-söndag. Men ser verkligen fram emot att jobba igen. Känns att vi varit lediga i 2 veckor varav sista tiden helt själva i BA så sugen på att träffa människor igen och vara lite social=).

 Jag är verkligen tacksam för våra lilla minisemester vi fick i BA. Vi han se mycket, gå ner i varv och vila upp oss lite samt lite avstånd från jobb vilket behövs, självklart åt och drack vi gott med! Är så redo för vårt nya äventyr som börjar i Japan. Ofattbart att vi är tillbaka här igen, trodde jag inte när vi lämnade för 2 år sedan. Ja verkligen otrotligt vad vi får se och vara med om. Evigt tacksam för alla minnen för livet!

 

Let's the new adventure begin!

Kommentera inlägget här :