Happy Halloween!

Ja i dag är det halloween vilket är väldig stort här i USA som alla vet..Vi har vårat stora party i kväll där alla kommer klä ut sig. Jag ska ta med brorsan som ska vara hippi så han får fira en riktig amerikansk halloween. Lovar visa bilder sedan.
 
Annars är allt bra här, kul att ha familjen här och bli lite ompysslad. Dock har jag varit väldigt upptagen med mycket jobb torsdag, fredag vilket var lite synd men inget att göra åt saken. Vi hade techrun i går för mig och Matvey för Aurora och prins Philip. Det är en repetition där allt är som i show med kläder och allt. Det gick ganska bra, helt annat med kläder och alla props (saker på isen tex träd och öppenspis). Vi har mer att jobba på innan vi är redo att göra det i show men det går defenitivt åt rätt håll för oss. Hade hoppats på att kunna göra det denna vecka då familjen är här men så blev det inte. Känns i och för sig bättre att låta det ta den tid det tar och göra det bra. Familjen har ju aldrig ens sett showen så det får nöja sig med tingeling. Förresten gjorde jag hag en dag för första gången (den onda tanten som ger äpplet till snövit), det var kul men inte lätt att få upp äpplet med de hemska händerna och masken..så hade lite problem med det men annars gick det bra, hoppas jag får göra det igen..

2 shower i dag och sedan halloweenparty i kväll och sacramento avslutas med 2 shower i morgon. Efter det väntar san francisco till onsdag då jag beger mig till Reno och familjen hem till Sverige..Längtar till SF och ledigt då dessa dagar har varit galna..

Hoppas alla får en revlig halloween och inte blir bortskrämda..=)
Här följer lite bilder från Napa Valley:

Första vineriet vi var på med guidad tur.

förska druvor hittade brorsan..

   
Bilder från turen som gick ner i en gruva där vinet tillverkas och lagras i dessa tunnor.


Napa var väldigt härligt som ni kanske ser på bilderna..

Napa Valley och skydiving!

Ja i dag har hela familjen Roberg varit på bilsemester i Kalifornien och närmare bestämt Napa Valley och vinprovning. Vinprovningen var jätte bra och bilresan dit en upplevelse i sig..Napa ligger ca 1 h från Sacramento där vi är denna vecka. Är helt impad att vi fixade det så bra som vi gjorde då lokalsinne/kartläsning och köra bil i storstäder inte är våran grej så med tanke på det gjorde vi det riktigt bra! Napa är jätte vackert med fin natur och den guidade turen vi var på var jätte bra. Vinerna var riktigt goda så jag tror faktiskt det finns en rätt stor chans att jag blir vindrickare som min mor innan det är färdigt..=)

I går överraskade jag brorsan med att ge honom i julklapp att skydive. Vi var ett gäng som åkte i väg och Pontus visste inget innan vad han skulle göra. Snacka om första dag för honom i USA.. Men han gillade det liksom jag. Det var så coolt! Jag vill göra det igen! 

Vi har hunnit med mkt dessa 2 första dagar familjen är här. Kul att träffa dem! I morgon kväll väntar jobb och första showen för mig..

Här är lite bilder från skydivingen, mer kommer från napa en annan dag.


En dag å famlijen är här..=)

Ja kan ni fatta att den långa väntan på att få träffa familjen snart är över..Det är här i morgon vid den här tiden, så underbart! Morgondagen kommer att gå så fort tack vare det.Tur är det för i dag var en rätt jobbig dag som var väldigt lång men jag har överlevt=) Mimmi gick bra så det känns skönt. Stannade efter showerna och åkte med mina nya skridskor och det gick faktiskt lite bättre. Tror det är dags för dem i show snart..Vem vet kanske redan i morgon?? Har 2 shower i morgon sedan bär det av med buss 2 timmar norrut mot Sacramente där även familjen landar efter en lång resa från Sverige. Ser fram emot kommande vecka med dem!

Avslutar med lite bilder från San Jose som jag tog i fredags när jag promenerade runt i stan i det soliga vädret och var bla på en markand. San Jose var en väldigt charmig stad!
Marknad hölls här.