Slut på ledigt...

Ja nu är 3,5 dag av ledighet över..Det ska faktiskt bli riktigt kul med show nu, känns skillnad att vi varit lediga längre så man är redo igen men det är behövligt mellan varven. Samt behöver man ha lite tråkigt i bland med för att kunna längta till något igen och se fram emot det. Du har alldeles rätt Maja! Förresten får jag passa på att grattulera till de blivande föräldrarna, läste precis på Siri blogg. Längtar till mer uppdatering på fronten!

Som sagt jag har inte gjort så mkt dessa dagar. Haft lite vardag, tvättat, lagat hemlagad mat, varit på gymet, tränat yoga 2 gånger (något jag gillar riktigt mkt och ska fortsätta med, jätte bra komplement till vanlig gymträning samt varvar man ner skönt). Har även varit på badhuset och bastat och badat något jag alltid tycker om. Har inte varit så mkt speciellt att se här i Dayton vilket är tråkigt men tog mig en liten promenad iaf då vädret varit väldigt fint de senaste 2 dagarna (ja det stämmer verkligen att efter regn kommer sol!) och hittade en liten park. Lägger upp några bilder i morgon.

Nu är det showtime!

Dayton, OH!

Ja nu har vi kommit fram till nästa ställe som är Dayton. Åter igen ingen höjdar stad och det blir inte bättre av att det ösregnar.. Jag har precis varit ut till posten en snabbiss och blev helt genomblöt. Nu sitter jag inne och rullar tummarna och lyssnar på regnet som slår mot rutan..Vill göra allt och ingenting..Usch hatar när man känner såhär..Vet att i bland måste man ha tråkiga dagar med men tycker inte om det! Har flera saker jag behöver fixa inne på rummet men ändå händer inget..Kom igen nu Sofie och ta tag i något så blir det bra igen, som man säger efter regn kommer solsken...

Gud vad jag är arg!!!!

Ja vänta är det värsta jag vet tror jag...Inte blir det bättre att göra det när man är trött och bara vill hem och sova. Jag och Matvey var kvar och tränade efter showen i kväll och var klara vid 23, ringer då taxi och efter super lång väntan kom den äntligen vid 24..Usch säger jag bara men sånt är livet i bland..Drygt bara när vi har en lång dag med 3 shower i morgon som väntar...

Vi hade ialla fall trevligt i går när vi hade vårat opening night party efter showen. Det har alla shower normalt första veckan på touren men vi sparde vårat lite då bugeten är tajt nu för tiden så vi fick mer ut av det att göra det här än i Chicago. Det var olika förrätter som var mycket gott samt 3 varsna drinkar ingick. Vi var på en resturang i närheten som vi hade hyrt. Det höll på från 23-1.00 då vi hade haft show innan. Det var snabba puckar att göra sig i ordning men det gick..(Dock tycker jag mer om att ha tid på mig...) Men man får ta allt för vad det är..

Avslutar med några bilder innan jag verkligen måste sova...


Jeremy (managern för showen som ordnande allt och hans fru Alejandra

En som alltid äter!