Falls park on the reedy!

Så heter parken som finns här i downtown, inget märkvärdigt i sig men lite roligt för när vi kom dit och jag såg denna skylt (nedan) insåg jag att vi varit Greenville förut. Först sa vi nej det stämmer inte utan bara påminner om en annan stad men ju mer vi gick runt i parken kom minnen tillbaka om hur vi fotade i parken och såg ett brudpar och så vidare...Allt stämde in mer och mer och det visade sig att vi var i Greenville sista året med D23 så 2010. Vi bodde inte i downtown då utan vi tog bara taxi in till parken en dag varav att vi inte kände igen oss till en början.. Ja tänk hur det kan vara. Hade fint väder i måndags så passade på att fota lite i parken då vi inte gör det så ofta numera i USA. Här följer lite bilder:
 
Vi passade på att gå ut och äta middag i mysiga Greenville då vi bara hade 2 shower i dag. Det blev god BBQ middag och glass till efterrätt. Super mätt och trött så blir en tidig kväll, 2 shower i morgon sedan 6,5 timmes resa så blir en tidig morgon vi kommer fram igen. Ja inget annat speciellt att berätta eller jo vi har filmat Alladdin och Jasmin och skickat in till Judy så nu bara väntar vi på feedback. Vem vet vi kanske får testa på 2 nya roller i framtiden. Alltid roligt med lite utmaningar=)

Vackra South Carolina!

Måste säga att vi gillar south Carolina som stat då North Charleston var en otroligt vacker stad likson Greenville där vi är nu. Greenville downtown är nämnd som topp 10 downtowns i USA och det kan jag instämma i då main street är ca 1-2 km av massor söta fik, restauranger och butiker, Ja man kan hitta all slags mat man kan tänka sig och gatan avslutas med en mysig park med vattenfall. Allt är ännu vackrare just nu då träden är i vackra höst färger. Vi bor på ett jätte fint hotell mitt på main street meg gång avstånd till ishallen, gym och mataffär så verkligen toppen läge! 
Jätte god brunch på honey tupelo cafe måndag när vi vaknat innan vi strosade runt staden i solsken=)
Bilder tagna längs med main street.
 
Efter att ha varit ledig i går thanksgiving är vi i gång i dag igen med 2 shower liksom i morgon lördag och söndag innan vi bussar vidare till Tupelo, MS. Så lite mer tid att njuta av vackra Greenville=) Allt går bra och vi mår bara bra! Trevlig helg på er alla!
 
 
 

Happy thanksgiving!

 Önskar jag och Matvey er alla åtminstonde till alla våra amerikanska bekanta=)
 
 I dag firas Thanksgiving här i USA. En högtid som numera blivit en tradition även för oss då detta är mitt 7:e år i USA.  Snacka om att tiden går fort, jag firade min första thanksgiving 2008 med familjen Coursen och föll direkt för det. Det påminner mycket om julfirandet för min del, eller åtminstone känslomässigt. Allt handlar om att vara tacksam för det man har och visa uppskattning och mycket tid spenderas med familj/vänner och man bara umgås och myser. Det upplevs inte lika stressigt som julen kan vara vilket i bland kan vara riktigt skönt.. Vi hade turen att få vara lediga i dag och det ordnades knytkalas på ishallen då vi fick tillgång till köket där. Det bjöds på mycket omtanke och mat av olika de slag då det var en väldigt internationell familj som firade=).
 
Jag är så otroligt tacksam att jag har möjlighet att resa världen runt och jobba med världens bästa jobb och samtidigt lära känns så många olika människor från världens alla länder. Dessutom träffat en otroligt gullig kille som alltid bryr sig om mig. Det enda som saknas är min kära familj och vänner hemmifrån då hade allt varit helt perfekt. Men inget kan väl vara helt perfekt utan man får lära sig leva med att det är så. Dock tacksam för att internet och skype finns. Ni alla finns alltid med mig i mina tankar!
 
Love you all! Härmed är "the holidayseason" invigd!
 
Happy thanksgiving!