Home sweet home!

Nu är jag på svensk mark igen och det känns bra. Har varit en intensiv sista vecka med flera shower, tandläkarbesök, hade en inlämning till kursen jag läser som skulle vara inne samt behövde vi gå igenom all packning och göra klart för hemresa (hade en hel trunk att tömma men vi klara oss hem utan övervikt både jag och Matvey så vi är packningsproffs!). Så ska bli skönt med lite ledigt nu nog för att det bara blir lite drygt 2 veckor innan det är dags för avresa igen.
 
Resan hem gick bra, allt flöt på och flygen var till och med lite tidiga + att jag hade direkt tåg från Arlanda till Bollnäs så var väldigt enkelt för en gångs skull, totalt dörr till dörr tog det 21 timmar. Hade 3 säten för mig själv från New York till Stockholm så kunde ligga ner och sova lite men man blir ändå trött så har bara tagit det lugnt i dag och packat upp det lilla jag har och gått igenom post. Som vanligt kom jag utan bagage men det är jag numera van vid men förhoppningsvis kommer det inom kort så jag hinner packa om i lugn och ro. Mitt flyg till Skottland går måndag 9 mars så fram tills dess glir det ladda batterierna med svensk mat, gymträning, frisk luft och fixa praktiskt samt plugga så trots inga planer blir det fullt upp! Men det känns bra att vara hemma. Inte så ovant då denna tour var rätt kort + att mamma och pappa hälsade på i December. Hörs gärna på telefon under tiden jag är hemma för er som har tid=)
 
Bjuder på de sista tourbilderna för denna tour. De är i från vårat closingnight party vi hade i tisdags på bar 101 i Charlesto, WV. Det var var väldigt lyckat och vi alla hade skoj!
 
DJ Raviak som Matvey kallar sig som DJ. Han spelade under kvällen vilket vi alla gillar!!!
Marjo från finland och jag
Jag, Courtney och Angie, systar som en del säger då vi alla är blonda menjag instämmer inte helt i det...
Jag och Matvey
 

Snöoväder!!!

Så det bara visslar om det...Vi landade i Charleston, WV i går vid 15.00 men alla bussar var inställd pga vädret så vi fick åka med mini shuttles till hotellet ( ja det tog ett tag då 80 pers skulle ta sig med 3 minisuttles). Men vi tog oss fram välbehållna. Dock var i princip allt stängt pga av snöovädret, köpcentret, taxis, ingen pizzadelivery levererade. Det blev kinamat för de flesta då de levererade samt hittade vi en bar/restaurang ca 7 min gångavstånd som var öppen. Vrålhungriga efter att ha rest hela dagen fick vi i oss mat innan det blev en film och sängen...Kan inte svara på hur mycket snö det kommit men en hel del om man säger så. Inte helt koll på hur det är i dag då vi precis vaknat och ätit fruksot men min tandläkar tid är inställd men förhoppningsvis börjar väl allt sakta men säkert öpnna upp igen...Vi plnaerar att åka och handla och gå till gymmet innan det är vårat closing night party i kväll, håller tummarna att det blir av!
 
Det blev grekisk gyro på pitabröd med sweet potato waffle fries och friterad feta ost (best i Charleston enligt menyn) som var gott. Otroligt vackert att titta up på all snö!
 
More updates to come!
 
 
 
 
 

Party every week!

Det stämmer rätt bra för tillfället, girls falling fine med överrasknings möhippa för Hiroe I Milwaukee, 3 item praty denna vecka och closing night party nästa vecka. Men man måste ha roligt medans man jobbar å vi alla jobbar rätt hårt just nu. Vi har kort med åkare då en tjej fått körtelfeber och åkt hem, 2 killar är skadade och alla är 3 är principals så svårt att få i hop det hela då vi inte har många par kvar. Men vi kämpar på, bara en dag kvar här i Green Bay och sedan en vecka i Charleston, WV innan alla åker hem och får lite vila. Vi har precis fått reda på att vi blev andra understady för Aladdin/Jasmine så det är skoj. För tillfället är det bara vi som kan göra det så kör det hela dagen i dag 3 shower och 2 shower i morgon vilket är bra träning då jag fortfarande inte är helt van den rollen och blir lite nervös. Som bra hjälp på traven är publiken som är fantastisk denna vecka och det är slutsålt så underbar känsla. Dessa dagar blir jag verkligen påmind om att jag älskar mitt jobb=)

 

Glad alla hjärtansdag alla nära och kära hoppas ni hade en bra dag!

Lite bilder i från girls falling fine party och Hiroes möhippa från Milwaukee där Matvey var DJ=)