Morgonstund har guld i mun!

Det är ett uttryck som stämmer så himla bra. Älskar när jag inte vaknar försent och kan njuta lite av morgonen i ensamheten och tystheten, (Matvey sover fortfarande...) I dag gick jag ner till poolen simmade lite och badade i den varma bubbelpoolen, ingen sol men ändå skönt ute och poolen var uppfriskande och bubbelpoolen värmde sedan skönt. Kan ni fatta att det är 29 november och vi kan bada ute. Njuter av det för nästa vecka kommer även vintern till oss...
 
Efter det blev det en härlig frukost med havregrynsgröt med lingonsylt, kaffe, juice och en grapefrukt. Har sedan äntligen kommit i kapp med mina kort och gjort klart alla album. Har uppdaterat mitt touralbum på facebook så nu finns kort från varje stad där för er som vill se mer.
 
Gymdags nu och sedan premiär show i kväll, Har en lätt vecka med bara 6 shower så klagar inte=)
 
Här bilder från halloween för tror jag aldrig la upp från det? Jag var iaf nunna och Matvey zombie.
 

In and out burgers...

Skrev ju i början av touren att jag funderar på att göra en snabbmats test denna tour då det är något typsikt USA och det finns så himla många ställen som man aldrig hört talas om innan..Men kom fram till att det blir lite svårt för jag gillar inte snabbmat och vill inte äta det för ofta så ger nog upp med att hinna med allaihopa..Men däremot ska jag försöka testa de mest speciella som jag inte prövat innan och som faktiskt kanske är bra. (Matvey har redad ätit de mesta så han kan vara en bra hjälp på traven om de är värt det..)
 
Så i söndags efter showen testade jag ett ställe som heter in and out. Det är Matveys favorit hamburger ställe. Måste säga att jag blev förvånad. Det var riktigt bra. Nystekta hamburgare som smakade gott då de hade god dressing på (som sibylla som annars är min favorit i sverige) för det saknas oftast annars. Det var en enkel meny att väja på: hamburgare, cheeseburgare och dubberlburgare. Strips och dricka fanns att lägga till. Jag köpte en hamburgare och en strips och det blev 3.75 dollar ca 28 kr så jätte billigt. Stripsen lagas där av potatis och de var goda. Ger in and out 5 av 5 som snabbmatskedja.
 
2 bilder nedan.
 
Kan annars säga att Matvey är ok. Inget allvarligt i ryggen/nacken men han har fortfarande ont. Vi har bara tagit det lugnt på hotellet i dag och tagit vara på solen vid poolen. Underbart! Har även hunnit med 2 gympass och till middag lagade Matvey god soppa, jamm!

Welcome back to Puerto rico!

Det är vad vi alla säger efter att ha anlänt till Laredo, TX. Det ligger precis på gränsen till Mexiko och det märks för alla ser spansk ut samt annan standard på allt, ja svårt att säga men det är sydamerikanskt och påminner om Puerto rico eller sydamerika där vi var i våras.
 
Vi hade en lång resa hit på 9 timmar då det var mycket trafik. Svårt att sova sedan så det lär komma efter.. Vi var och åt brunch vid 1-2 efter att ha packat upp. Det blev taco då det inte fanns mycket att välja på. Det var ett lokalt ställe med väldigt god mat måste jag säga. Var in på 2 andra ställen innan och det såg inte helt trevligt ut..Ja ni kanske förstår vad jag menar med känslan av sydamerika. Vi känner oss som turister här.
 
Tillbaka på hotellet nu efter veckohandlingen. Matvey har åkt till doktorn då han gjort något med sin rygg/nacke. Undvek ett fall ner från slottet efter sista showen (när vi går ner för trapporna efter att kulisserna gått igen) och måste ha sträckt något eller så. Hoppas verkligen inte att det är något allvarligt. Bäst att kolla upp det då han inte kan vrida alls och har jätte ont. Får se hur det går samt vad det blir för väder, det får avgöra vad vi gör resten av veckan...
 
Avslutar med lite fina bilder från vår holiday promenad på thanksgiving innan bbqpartyt. Vackert med park, fontän och fina dekorationer vid alla affärer. Juldekorationer trots varmt väder....