Kalifornien!

2 veckor med mera äventyr väntar. Precis kommit fram till Long Beach, CA efter ca 5 timmars resa från Vegas. Gick bra men är jätte trött. Jag och Johan var ut och dansade en sväng i går, ( måsta ju passa på en sista kväll i Las Vegas) men det känns på då det varit Intensivt hela veckan med lite sömn och mycket promenerande. Men bara att bita i hop för endast 3 veckor kvar av touren nu...I morgon väntar en heldags sightsing av Hollywood och LA med Ashleigh som åkte med oss förra året och bor här i Santa Monica. Vi ska möta upp med henne i morgon bitti sedan ska hon guida oss runt, perfekt!
 
Måste sova nu, bilder kommer så småning om..men här är några iaf=)
 
Från min och Johans helikoptertur som var kanon!
 
Natti natt

Las Vegas!

Är underbart! Längesedan jag blev imponerad av något stad så enormt. Kan verkligen säga att Las Vegas är häftigt. Svårt att föreställa sig, man måste bara uppleva det själv. Finns massor att göra som ni kanske förstår och vädret är underbart! Därför dålig uppdatering här på bloggen. Förhoppningsvis lite mer tid nu när vi börjat jobba så jag kan uppdatera med bilder och allt. Men så länge kan jag säga att jag har det bra!
 
Hade första showen i kväll och det gick bra! Har pr 6.00  morgon men sedan ledig till kvällens show. Ska försöka uppdatera bloggen men måste verkligen på min deklaration gjord för sverige så det är prioritet nr 1!
 
Håll ut så kommer det=)
 
 

Vilket väder...

Solen sken i morse och var riktigt skönt när vi lastade bussarna på väg mot flygplatsen i Denver så vi sa typiskt när vi lämnar Colorado Springs eftersom det var dåligt tidigare i veckan när vi var lediga...Men skulle inte sagt mycket för när vi kom fram till flygplatsen 1,5 h senare började det snöa och nu tittar jag ut genom fönstret och det är riktig storm..Men det gör inget då vi ändå är på väg mot Las Vegas! Längtar så! I kväll väntar cirque du soleil show och i morgon bitti Helikoptertur till Grand Canyon och en massa annat skoj förhoppningsvis=)
 
Ha en bra vecka hemma i kära svedala!