Vårat hotell i Tomakomai!

Hotellrummet med 2 sängar. Ovanligt med dubbelsängar i Japan så vi fick 2 stycken. Blir till att använda den ena till packning då rummen är små. Kommer bli svårt när Matvey kommer och alla väskor ska få plats. Men men man får göra det bästa.
Dusch/bad som är väldigt litet..Man liksom går in i rummet och kan duscha i hela rummet då allt är i plats.
Toaletten med ett antal funtioner. Man kan liksom sätta på ljud så att man inte hör vad man gör eller ta sig en dusch i rumpan eller ha värme på..Ja en värld för sig..
Handfatet är ute i rummet så allt är utspritt..Ja annorlunda är det...
 
Nu sitter vi bara i hotellrummet och hänger lite på internet. Vi har bara gratis internet här nere så får se hur bra jag kan uppdatera men ska försöka mitt bästa. Ska snart sova tror jag, klockan är 21.00 nu och vi börjar jobba i morgon. Har dock tur iaf och börjar inte förrän 13. Det är bara de nya på morgonen. Men som sagt ganska mycket att sova igen..
Tack och godnatt!
 
 
 

Japan!

Nu har jag anlänt säkert till Japan. Resan gick bra men blev ändå långt då vi landade 9.00 lokal tid på lördag morgon och behövde vänta på flygplatsen på hela gänget för att sedan 20.30 flyga från en annan flygplats i Tokyo till Tomakomai där vi har reharsals.
 
Men den väntan gick bra då jag spenderade dagen på ett japanskt badhus kallat onsen(tror jag). Vi flög med en tjej från Ungern från Finland som blev mött av en gammal disney tjej från Japan på flygplatsen som tog oss dit och jag fick följa me=) Det var något annorlunda...Men härligt, perfekt efter en lång resdag och sedan i framtiden efter en lång dag med 3 shower. Jag kommer göra det fler gånger! Här är några bilder:
Jag och Dora från ungern efter en lång resdag redo för bad! Dora har åkt länge för Disney och varit i Japan 2 gånger innan så hon är van. Trevlig tjej!
Innan man själv går in kan man lämna av hunden, vore något för mamma och pappa, spa en dag medan tyzon blir ompysslad=)
Dora och jag i de fina outfitterna=) Först går man in killar och tjejer var för sig och byter om till dessa outfitter sedan kommer man ut gemensamt och där finna massor av affärer, matställen, man kan gå och få naglarna fixad, massage mm. Sedan går man in separat för att duscha/bada. Där var det massor av olika pooler i olika temperturer och storlekar samt basu av olika de slag. Alla går omkring helt naken. Sedan sitter man på ministolar framför en spegel (som de sminkbord jag hade när jag var liten) och duschar och fixar sig. Sedan finns liknande ställen efter där man blåser hår och sminkar och smörjer sig. Alla produkter finns att använda gratis.
Massor av mat att välja på, blev nudlar för mig=) Inte det bästa jag ätit men var ju rätt trött efter resan så man kanske vänjer sig, får man hoppas iaf=)
Dora och Aumi utomhus i mini bassänger som hade olika slags stenar att gå på så de masserade fötterna. Fanns även de där fiskbadet man gör för att få fina fötter men vi hoppade det...Jag tog sedan 20 min ryggmassage och det var toppen, hade kunnat ha massage för timmar då killen var jätte stark i nyporna och bra men får bli nästa gång!
En toppen dag trots man var trött. Vi tog dessa datorstyrda tåg till och från flygplastsen. Mötte resten av gruppen på flygplatsen och flög 1,5 h för till slut vara på plats på hotellet. Somnade helt utmattad 24.00 och sov till 11.15 i dag...
 
Mer Uppdatering följer...
 
 
 
 
 

Tack för mig och denna sommar...

Bild från segersta hembyggdsgård på midsommarafton.
 
Ligger nu i sängen och ska sova min allra sista natt innan avresa mot Japan i morgon bitti. Lämnar huset vid 9.00 och flyget går 14.00 via Helsingfors och Tokyo där vi blir uppmötta för att sedan flyga vidare till vår stad vi ska vara i och ha reharsals ( kommer inte i håg namnet...). Kommer bli en lång resa så bra att vara lite trött så man förhoppningsvis kan sova lite, (därför jag bloggar lite snabbt innan jag somnar fast klockan redan är mycket...) Har ju även sällskap med Johan denna gång så det underlättar lite=).
 
Har haft en rätt lugn sista dag trots att allt det sista ska fixas. Var som vanligt sen med packningen och en del saker att göra i sista minuten men det gick riktigt smidigt utan för mycket ångest och ingen övervikt så jag börjar väl bli riktigt van numera...Vi åt en utsökt sista middag hela familjen så det var ett trevligt avslut på semestern!
 
Vill bara avsluta med att säga att mina 5 lediga veckor varit toppen! Självklart har det gått fort och jag hade gärna varit hemma mer i sommar men måste säga att det ska bli spännande att ge sig i väg på detta nya äventyr. Första gången på länge med lite fjärilar i magen men på ett positivt sätt. Jag är så otroligt tacksam för min underbara familj som alltid ställer upp i vått och torrt, familjen Christensen som alltid välkomnar mig lika varmt varje gång jag är hemma samt alla underbara vänner som numera är lite utspridda. Ni är så fantastiska som alltid får mig att känna mig lika hemma varje gång trots att det inte är så ofta numera. Han verkligen träffa alla jag ville och är så tacksam för det. Många fler fina stunder att lägga på minnet. Ni kommer alla att bli saknad och ni finns alltid i mina tankar trots att jag är långt borta..Vi ses snart igen! Med en vilad kropp och knopp och ett laddat batteri tar jag nu nya tag för mitt nästa kontrakt i Asien som jag hoppas går bra. Lovar att göra mitt bästa och njuta så mycket jag kan av alla upplevelser och dela med mig så gått det går via bloggen=)
 
Tack för mig Sverige, vi ses snart igen!