Filippinerna!

Nu har vi varit Filippierna i snart 3 veckor och haft semester därav blivit dåligt med uppdatering (som vanligt med andra ord och det ber jag om ursäkt för!). Tänkte först att jag skulle blogga lite i från Manila när vi kom hit (var i Manila i ca 4 dagar innan vi åkte på semester) men det blev inte så... Var fullt upp att få allt i ordning inför semestern (tvätta, packa om, förbereda allt och få koll på all info samt välkomna mamma, pappa och Matveys mamma Tatyana och få dem att känna sig välkomna). Så egentligen inget speciellt att berätta i från Manila. Men kan nämna att hotellet vi bor på är helt nybyggt och har nyss öppnat så jätte frächt och fint. De har en fin utomhuspool och personalen är jätte trevlig och hjälpsam. Man bor som "kungar och drottningar" med andra ord. Hotellet är i hop med arenan vi ska uppträda i samt finns flera shoppingcenter intill liksom mataffär rakt över gatan, restauranger och gym intill. Ja allt man kan tänkas behöva finns här så man vill inte lämna området då trafiken är fruktansvärd i Manila vilket vi inte heller gjorde. 
 
Väl på semestern valde jag att helt stänga av allt vad vardag heter och försöka njuta så mycket jag bara kunde av nuet och besöket av familjen. Det var skönt att gå ner i varv och bara vara å endast andas friskluft, simma, bada, läsa, koppla av och bara ha det bra då det varit full fart sedan Maj då vi lämnade för Brasilien (visst vi var lediga en del i Sydkorea och Kina men där var det svårt att gå ner i varv då det hela tiden var full fart och ständig rörelse. Mycket människor, ständigt pendlande, sightseeing och dålig luft så denna semester var efterlängtad!
 
Den blev mycket lyckad och jag känner mig utvilad och redo att börja jobba igen. Vi kom tillbaka till Manila i lördags och har 3 dagar att komma in i vardagen innan vi börjar jobba på onsdag. Då väntar 2 veckors rätt intensivt jobb men självklart finns även tid till lite jul och nyårsfirande =)
 
Mer om semestern kommer inom kort!

Kommentera inlägget här :