Glögg!!!

Vi passade på att ta vara på det sista av julen i kväll innan den är helt slut. Som sagt svårt att få den rätta julkänslan när man är i Filippinerna och jobbar men vi gör som sagt det bästa. I kväll lyckades vi rätt bra då vi bjöd över några stycken på lite svenskt julmys med glögg och lätt tilltugg. Det blev lyckat och uppskattat. Tack mamma och pappa för glöggen det var toppen alla gillade det!
 
Annars inget speciellt härifrån utan vi jobbar och står i. Vi har de 2 sista showerna i morgon för detta år. Sedan är vi lediga på nyårsafton och har sedan 2 shower fredag och 3 stycken lördag och söndag så inte mycket kvar nu inte..Det är ofattbart vad tiden går fort. Hoppas på fint väder på nyårsafton så jag kan få en dag till vid poolen innan det bär av mot Sverige och vinter. Hoppas på det! Vi har nyårsfirande med Disney på hotellet med i en nyöppnad lokal på 24:e våningen samt bjuds det alltid på massor av fyverkerier här i Manila så ser fram emot det!
 
Dags att sova nu, så jag orkar med de 2 sista showerna i morgon!
 
 
Nedan några bilder:
Vi bjöd på lite enkelt små plock till glöggen
Glögg på uppvärmning ala hotellstyle=)
Lite svenskt julmys innan det är slut på julen. Andrea närmast på bilden är i från Sverige och Jenna i blått har bott i Sverige i några år och pratar lite svenska så fick förstärkning på svensk fronten=)
 
Tack alla för en mysig kväll!
 

Kommentarer :

#1: Mamma.

Härligt med glöggafton och vad kul om de uppskattade glöggen :) Hinner hem och få lite glögg också nu och med lite vinterkänsla :)
Puss o Kram <3

skriven

Kommentera inlägget här :