Nästa Turin..

Ja då är vi nästan klara i Rom. Jag säger det bara igen, Rom vilkens stad! Det har gått bra här, vi har 2 shower kvar. I går tränade jag min Tingeling i kostymen för första gången och det gick bra. Sue var också kvar så hon hjälpte mig finslipa det hela. Det var jätte bra för nu ska hon bara fixa rehersal för mig nästa vecka sedan är jag redo att göra det..Det ska bli så kul! Det kändes riktigt bra och nu längtar jag, nog för att jag kommer att vara sjukt nervös för då är det solo.. Jag har aldrig uppträtt för så många människor själv någon gång. Vilken utmaning! 

Jag gör precis som du säger mamma, njuter av varje stund jag har vare sig det är på hotellet, sightsing eller annat. Snart är det hela slut..Fast det ska allt bli kul att komma hem och träffa alla också, ser fram emot det! Har precis bokat hotell på teneriffa för en veckas semester efter touren, det ska bli så skönt, en bra avslutning. Men innan det blir sol och värme på riktgit ska det bli lite skidåkning i Turin. Jag kan knappt vänta. Vi är ett gäng som ska åka i väg över en dags skidåkning innan vi börjar med show. Förhoppningsvis är det solsken och då ska jag verkligen njuta! Ska bli så spännande, jag har aldrig åkt skidor utomlands.

Tack från Rom, nästa blir Turin.

Kramar på er alla!
Här är en liten bild på mig som Tingeling, jag gillar egentligen inte kostymen för man ser så dum ut men men det är så tingeling ser ut..

Här kommer lite bilder från Rom!

Peterskyrkan och Vatikanstaten . Kyrkan var enorm insides, den största jag sett, kändes större än Notre- Dame i Paris vilket folk inte är överens om vilken som är störst.


Spanska trappan samt Fontana della Barcaccia framför

Utsikt från Spanska trappan

Castel Sant´ Angelo

Bocca della Veritá (Sanningens mun)

Det sägs att den som sticker in sin hand i gapet, får den avbiten om han har begått mened som tur är slapp jag det=)

Vittorio Emanuelle II
 
Här har ni fått ett litet smakprov på Rom. Som ni kankse förstår så är det en väldigt trevlig stad!

Ha det så bra!
Kramar

Rom vilken stad!

Ja gud vad jag älskar Rom, tror det är min favorit stad hittils. Så himla mycket att se, man skulle kunna vara här i evigheter och ändå inte hinna se allt. Vi har ju inte jätte mycket tid men jag har ändå fått till det riktigt bra och sett det mesta jag ville se.

Här följer lite redogöring av veckan:
Vi kom hit måndag eftermiddag, vi startade direkt med sightsing. Vi tog en en hoppa på-hoppa av buss att börja med och det var ritkigt bra. Eftersom det är mycket att se och vi var trötta + inte har jätte mycket tid var det en bra start. Det var jag och Anna som gjorde det + ett gäng till som vi mötte på bussen, (är inte det roligt , var vi än gör träffar man alltid på någon annan från Disney, spelar ingen roll att vi är i miljonstäder..) Vi sightsade fram till kvällen och åkte sedan till hotellet som visade sig ha pool, bastu och turkiskt bad. Vi bestämde redan då att där ska vi vara Tisdag kväll efter en hel dags sightsing och så blev det. Vi han med att se jätte mycket och även att relaxa på kvällen.

Onsdag blev en lugn dag på hotellet, var till gymet, handlade mat, tvättade och gjorde ingenting, (lite normalt vardagsliv får man väl ha här med trots att det är så mycket annat som lockar).

Torsdag sigtsade vi ännu lite mera med Annas föräldrar då de är här och hälsar på. Avslutade dagen med middag på en mysig resturang för att sedan springa till metron och ta oss till ishallen och showen. Så mycket att se att vi höll på att missa tiden men som tur är han vi i tid, hela 5 min marginal innan samlingen. Showen gick bra och även min träning efter för Tingeling. Förhoppningsvis ska jag visa Sue nästa vecka igen och sedan hoppas jag på att få göra det. Har nu 3 veckor kvar innan touren är över. Kan ni fatta?

Fredag hade jag planer på att se staden en sista gång då det var så härligt torsdag och jag hittade en plats jag ville tillbaka till. Men när solen lyste med sin frånvaro valde jag att ta en till hotelldag. Var på gymet och sedan badade vi i poolen jag och Charlie och blev jätte rena och fina. Sängen efter det hade varit toppen men nu är det show som gäller. Tur att det är kul så det inte gör något att jag är trött, Kommer dock sova rikgit gott i natt!

Fontana di trevi

Det sägs att första gången man kastar ett mynt i denna fontän kommer man att komma tillbaka till Rom och andra gången betyder det att din ösnka uppfylls. Något som är säkert är att jag kommer att komma tillbaka! Då får jag göra resten som jag inte han med denna gång. Detta var nog en av mina favoritplatser. Här hade det jätte god Helado som betyder glass för er som ej vet. Mer bilder kommer senare. Som vanligt har jag hur mycket bilder som helst. Tack för allas stöd! Kram på er!